Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa, miért nem értik meg ezt?
Figyelt kérdés
A bátyám tönkrement anyagilag, a felesége öngyilkos lett. Most nekem könyörögnek a szüleink, hogy vegyem már be a vállalkozásomba.2014. dec. 30. 21:07
2/6 A kérdező kommentje:
nem
2014. dec. 30. 21:24
3/6 anonim válasza:
Ha azért szegény, mert rosszul gazdálkodik, legfeljebb ne pénzt adj a kezébe, hanem vásárolj be neki például. Ha csak hibáztatod a nálad kevésbé szerencséseket, hogy bűntudat nélkül lehess önző, akkor szégyelld magad.
4/6 anonim válasza:
Ha te már eldöntötted, mi a kérdés? A szüleidnek a gyereke, mint te, azért nem értik, hogy hagyhatod a sorsára a testvéred. Ne hibáztasd ezért őket. Nem tudom az elutasításod okát, ezért viszont téged se hibáztatlak a nemleges válaszért.
5/6 anonim válasza:
Mindenki a maga szerencséjének kovácsa, de a kovács is inasként kezdi egy mester mellett...
Amúgy kérdés az hogy mitől ment tönkre, miért lett a felesége öngyilkos, milyen a viszonyotok. Valamilyen szinten lehetne talán segíteni neki, ha megérdemli.
A vállalkozásba "bevételt" én sem támogatnám, annak sosincs jó vége, legalábbis olyan formában nem, hogy felelős pozíciót, tulajdonrészt nem kapna.
6/6 anonim válasza:
Ugye nem ismered az empatia es a testveri szeretet fogalmat.
Total kegyetlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!