A nővéremet megtaláltam egy "kísérő hölgy" oldalon.25 éves. Szóljak a szüleinknek?
Figyelt kérdés
2017. máj. 6. 20:50
1/27 anonim válasza:
Külön él?
Inkább vele beszéld meg, mint a szülők kiakadjanak.
2/27 anonim válasza:
Ne szólj nekik, se a tesódnak se. De azért ide belinkelhetnéd.
3/27 anonim válasza:
25 évesen már tudja mit csinál és ha el is mondod a szüleidnek, akkor se valószínű hogy nagyon nagy befolyással lennének rá... Esetleg beszélj a nővéreddel.
4/27 anonim válasza:
Szüleid biztos nem törnének össze, hogy a lányuk egy qrva.... :)))
5/27 anonim válasza:
Te mit kerestél azon az oldalon?
7/27 A kérdező kommentje:
Én nézelődtem. 15 éves fiúként ez természetes kíváncsiság. Velünk él amúgy.
2017. máj. 6. 21:16
8/27 anonim válasza:
Huszonöt éves. Te most tényleg az anyukátokkal akarod ijesztgetni? Egy felnőtt nőt?? Mit csinálnak vele, büntit kap? Maximum lesz egy baromi nagy veszekedés, és nem beszélnek egymással jó darabig. Vagy örökre.
9/27 anonim válasza:
Ja hogy velük él. akkor gondolom repülne otthonról, biztosan marha jó lesz az neked. Rá is haragudni fognak, meg rád is a szarkavarásért. Langy, családi idill.
10/27 anonim válasza:
Nem mehet túl jól a biznisz, ha még mindig veletek él.:-) Inkább vele beszélj, ha nem bírod magadban tartani a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!