Csúsztam egy évet az egyetemen, így igyanakkor végzek, mint a tesóm, nagyon gáz?
Nekem annak idején ezt úgy magyarázták, hogy aki "bukik/csúszik/átpiálta stb" az egy év alatti keresetét dobta ki az ablakon.
Ez egy normális diplománál akár évi több millió FT is lehetne.
Pl. egy autó ára.
Persze ha felvet a pénz és nem számít, mert alád tolja a család...
Nem egy millió forint egy évre... Haramda se...
Meg egyébként is nem "átpiáltam", vagy alám toltak valamit is...
Nem is érdekel
#16. Sajnos nem úgy sikerült értelmezned a válaszom, ahogy szerettem volna.
Manapság sokat számít az iskola, DE mégfontosabb az, hogy valaki milyen ember! Ahogy te írsz, "kvázi-analfabéta betanítottak" te nagyon lenézhetsz mindenkit, akik nem tanultak. A hülyéket én sem szeretem, és vannak tényleg olyan emberek akik a saját hibájuk miatt nem tanultak tovább, de vannak olyanok is akiknek tényleg nem volt rá lehetőségük. Ennek ellenére mégis azt tapasztalom, hogy a szegényebb, "tanulatlanabb" emberekben sokkal több emberiség és jóság van, mint azokban, akiknek iskoláik és pénzük van!! Mert egy szegény az utolsót is odaadja, egy gazdag, tanult ember pedig csak az eszét tudja játszani, hogy ő neki mennyi mindene van. Csak tudod annyit megy a kerék lefelé mint felfelé ;) És sokan kötnek ki diplomával az aluljáróban meg a gyárakban...
Ja, igen, ezen is sírd el magad nyugodtan!
Én 3 évfolyammal járok öcsém előtt, de egyszerre fogunk végezni. Ő az alapszakkal, én az osztatlannal.
Gáz, hogy csúszol? Ugyan már. Annyi minden közbe jön ma már az oktatási rendszerben. Csak engedd el.
A diplomaosztódat fogd fel úgy, mintha nem a kudarcodat mutatná, hanem az elvégzett munkád gyümölcsét, bármikor is lesz.
Nehogy ne menyj el a diplomaosztòdra?! Bànni fogod kèsőbb.
Egyèbkènt ugyanazt fejezitek?
Nàlunk a csalàdban van olyan akinèl a 3 èvvel fiatalabb lány hamarabb fejezte be a sulit mint a nővère (pedig ő is csùszott).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!