Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Csúsztam egy évet az egyetemen...

Csúsztam egy évet az egyetemen, így igyanakkor végzek, mint a tesóm, nagyon gáz?

Figyelt kérdés
2018. febr. 8. 14:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
18%
Te gondolom ilyen kis stréber, buzgómócsing vagy. Húzd ki inkább a karót a fenekedből, szemléld lazábban az életet, és akkor neked és a környezetednek is jobb lesz!
2018. febr. 8. 15:08
 12/21 anonim ***** válasza:
18%
Attól függ milyen szakon vagy. Büfészakon nagyon gáz, normális, komoly szakon nem az.
2018. febr. 8. 16:46
 13/21 anonim ***** válasza:
27%

Nekem annak idején ezt úgy magyarázták, hogy aki "bukik/csúszik/átpiálta stb" az egy év alatti keresetét dobta ki az ablakon.

Ez egy normális diplománál akár évi több millió FT is lehetne.

Pl. egy autó ára.

Persze ha felvet a pénz és nem számít, mert alád tolja a család...

2018. febr. 8. 16:51
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem egy millió forint egy évre... Haramda se...

Meg egyébként is nem "átpiáltam", vagy alám toltak valamit is...

Nem is érdekel

2018. febr. 8. 16:56
 15/21 anonim ***** válasza:
96%
#10. Csak gratulálni tudok a felfogásodhoz! Miért gáz az, ha valaki 8 általánossal szennyvízcső lerakásnál lapátol? Legalább dolgozik!!! Tudod mi a gáz? Amikor valaki lop, gyerekekből él meg, vagy anyuci-apuci tartja, esetleg segélyekért szaladgál! Manapság senkit nem lehet megszólni, mert BÁRKI kerülhet olyan helyzetbe, hogy megélni nem tud! Hány olyan munkanélküli ember van, akinek iskolái vannak, és mégsem veszik fel sehova?! Ha valaki tisztességesen dolgozik, teljesen mindegy hogy mit csinál! Aki lenézi a másikat a munkája miatt, az nem ember! Ne felejtsd el, hogy nem mindenki tud főiskolákra, egyetemekre menni, mert nincs rá pénze! Örülj neki, hogy te tudsz/tudtál tanulni!
2018. febr. 8. 20:05
 16/21 anonim ***** válasza:
7%
# 15 Ez mind nagyon szép, mindjárt el is sírom magam. Csak azt nem tudom, hogy az ilyen kvázi-analfabéta "betanítottak" (akiknek egy jó részének amúgy adott volt, hogy legalább egy szakiskolát kijárjanak, csak ellógni és sikátorokban herbázni jobban feküdt nekik... jaj de sajnálom őket!) mihez kezdnek, ha nagyjából minden területen átveszik a helyüket a robotok hamarosan.
2018. febr. 8. 20:12
 17/21 anonim ***** válasza:
79%

#16. Sajnos nem úgy sikerült értelmezned a válaszom, ahogy szerettem volna.

Manapság sokat számít az iskola, DE mégfontosabb az, hogy valaki milyen ember! Ahogy te írsz, "kvázi-analfabéta betanítottak" te nagyon lenézhetsz mindenkit, akik nem tanultak. A hülyéket én sem szeretem, és vannak tényleg olyan emberek akik a saját hibájuk miatt nem tanultak tovább, de vannak olyanok is akiknek tényleg nem volt rá lehetőségük. Ennek ellenére mégis azt tapasztalom, hogy a szegényebb, "tanulatlanabb" emberekben sokkal több emberiség és jóság van, mint azokban, akiknek iskoláik és pénzük van!! Mert egy szegény az utolsót is odaadja, egy gazdag, tanult ember pedig csak az eszét tudja játszani, hogy ő neki mennyi mindene van. Csak tudod annyit megy a kerék lefelé mint felfelé ;) És sokan kötnek ki diplomával az aluljáróban meg a gyárakban...

Ja, igen, ezen is sírd el magad nyugodtan!

2018. febr. 8. 20:45
 18/21 anonim ***** válasza:
92%

Én 3 évfolyammal járok öcsém előtt, de egyszerre fogunk végezni. Ő az alapszakkal, én az osztatlannal.

Gáz, hogy csúszol? Ugyan már. Annyi minden közbe jön ma már az oktatási rendszerben. Csak engedd el.

A diplomaosztódat fogd fel úgy, mintha nem a kudarcodat mutatná, hanem az elvégzett munkád gyümölcsét, bármikor is lesz.

2018. febr. 8. 23:12
 19/21 anonim ***** válasza:

Nehogy ne menyj el a diplomaosztòdra?! Bànni fogod kèsőbb.

Egyèbkènt ugyanazt fejezitek?

Nàlunk a csalàdban van olyan akinèl a 3 èvvel fiatalabb lány hamarabb fejezte be a sulit mint a nővère (pedig ő is csùszott).

2018. febr. 11. 23:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem gáz!
2018. febr. 19. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!