Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem tudok aludni a testéremtől...

Nem tudok aludni a testéremtől! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy 15 éves nővérem aki fenn van hajnali 3-ig iskola odőben is és sajnos egy szobába vagyunk. Nem tudok tőle aludni. Amikor lefekszik előtte mindig felkelek miatta, próbáltam már füldugót stb. de hiába mert így is felébredek. Neki meg hiába mondjuk anyámmal, lesz*rja az egészet. Nem érdekli hogy mi van velem. Én meg nem tudom kialudni magam, és reggel fáradt vagyok amikor iskolába kéne menni. Ő meg azt csinálja hogy hazajön a suliból és utána alszik délután, aztán megint hajnali 3 kor fekszik le. De már nagyon régóta ez megy, én meg már tényleg nem bírom. Csak régen jobban tudtam aludni. Próbáltam anyámnál aludni de nála meg egyszerűen nem bírok. Kéne egy különszoba de nincs sajnos. Fogalmam sincs miért jó ezt csinálni, tönkreteszi a saját életét meg az enyémet is mert kitudja meddig kell miatta szenvednem. Ilyenkor mit lehetne tenni? Van erre megoldás? 13/L

2018. jan. 20. 14:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Anyudnak lehetne több esze. El kéne vennie 11 után a telefont, kikapcsolni a netet, és máris nem lenne fent olyan sokáig.
2018. jan. 20. 14:04
 2/16 anonim ***** válasza:
30%
Mirt nincs kulon szoba, alap,akkor kell tobb gyerek ha a kulon szona biztositott nem vagyunk egy alvás igényuek sot klonok se,azért alap h nem nyomorgok a tesommal egy lukon,ha meg nagyobbal lesznek és pasiznak,vagy az egyik vizsgára tanul de a másik épp gyakorlja a sajátját hangosan pl kiseloadás. Iszonyatosan gáz lehet nyomorogni tobbeszámban és hány olyan van ahol oten hatan nyomorognak mert nem ismerik a szulok a fogamzásgátlást..
2018. jan. 20. 14:11
 3/16 anonim ***** válasza:
94%

Ha a szüleiddel képtelen vagy megértetni, hogy segítsenek, akkor segíts magadon.

Pl. vedd ki az ágyadból a matracot és cuccolj be a konyhába, előszobába, nappaliba, fürdőbe (bárhova, ami nem huzatos). Zárd magadra az ajtót, hogy ne zavarjanak! Az első 1-2 napban rosszul fogsz aludni, de utána megszokod az új helyzetet. Viszont egy idő után mindenki megunja, és rend lesz.

2018. jan. 20. 14:12
 4/16 A kérdező kommentje:
Igazad van, csak anyám ezt nem hajlandó megcsinálni, mert nem hallgat rá úgysem, veszekedés lenne stb. De majd szólok neki, hátha bejön.
2018. jan. 20. 14:15
 5/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tehetek róla hogy nincs külön szobám, kicsi a lakásunk. Hidd el bármit megadnék érte hogy legyen..
2018. jan. 20. 14:18
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Zörögj csattogj délután hogy ne tudjon aludni. Ha nincs rád tekintettel, te se legyél rá.
2018. jan. 20. 14:22
 7/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok máshova cuccolni mert nagyon kicsi az összes szoba, főleg a konyha. Ja és kulcsok sincsenek külön- külön mindegyikhez. Nappaliban meg anyám alszik szóval.. De jó ötlet lenne.
2018. jan. 20. 14:22
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
A 3. vagyok. Kérd meg anyukádat, hogy aludjon a nővéreddel. Majd Te alszol a nappaliban!
2018. jan. 20. 14:40
 9/16 anonim ***** válasza:
50%
Lelehet pontozni de akkor vállaljunk tobb gyereket ha a feltétel is megvan hozzá.
2018. jan. 20. 14:40
 10/16 anonim ***** válasza:
83%

2-9. Nem azért lettél lepontozva, mert nem értenek veled egyet. Hanem mert egyáltalán nem hasznos a válaszod. Egy gyerek segítséget kért, te meg leírod, minek szült annyit az anyja. Ezzel most ő előrébb lesz???? Hát nem.

Kérdező: Szerintem is a délutáni alvása a kulcs. Egyszerűen Tegyél meg mindent, hogy ne tudjon aludni. Akkor egyrészt elég fáradt lesz, hogy este aludjon, másrészt talán mégérti, hogy neked milyen rossz.

2018. jan. 20. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!