10éves hugom miért fél egyedül aludni?
Figyelt kérdés
Azzal a kérdéssel fordulnák hozzátok, hogy a 10éves kishugom miért fél szerintetek egyedül aludni? Sokszor megpróbálkozik vele de nem sikerül! Sokszor jön át hozzám és kelt föl könnyező szemekkel,hogy nem tud aludni mert fél!
Valakinek volt ilyen? Valaki valami használható tanács?
2016. ápr. 5. 21:58
1/11 anonim válasza:
Tegyetek be éjszakai fényt. Majd kinövi.
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyenem ha valami horror filmet láttam( pl kör és mindig féltem, hogy bekapcsol a TV), vagy videót vagy akár szellem sztorikat olvastam. Párszor megengedte nővérem vele aludjak másnap már tudtam a saját szobámba is. A kérdés hogy régóta tart ez a dolog vagy csak most?
4/11 anonim válasza:
Mert jön a Boogeyman a szekrényből.
5/11 anonim válasza:
Mesélj neki esti mesét, vagy altatózd be :D
6/11 anonim válasza:
Minden bugyutaságot kitaláltam én is akkoriban. Meg kell találni hogy mi segít. Nekem például égve kellett hagyni egy adott lámpát, aztán lekapcsolták mikor már aludtam és nem vettem észre. Vagy ülni kellett mellettem amíg elaludtam aztán kiosonni. Nem kell tudni megmagyarázni mert ezek tudat alatt jönnek az alapján amiket látott hallott és ijesztő volt számára.
7/11 anonim válasza:
Jó hír, hogy a tesód még ki tudja nőni. Vannak olyan szánalmas felnőttek, szülők, akik szintén fosnak egyedül aludni. Na, az már szánalom.
8/11 anonim válasza:
Én 13 éves koromig a nővéremmel aludtam, képzelheted... Nekem az éjjeli olvasólámpa segített, nagyon megtudja nyugtatni az embert, hogy látja mi van körülötte, nem csak a sötétséget. Most 14 évesen sikerül lámpa nélkül aludnom, de még mindig csak úgy, hogy a nővéremnek egy karácsonyfaégő van az ágya körül,és mivel üvegajtaja van átszűrődik egy minimális fény a szobámba. Szerintem beszélj vele, kérdezz rá konkrétan, hogy mitől/miktől fél. Átéltem, tudom milyen rossz, sokszor a mai napig beugranak képek a fejembe, de nekem most az segít, ha elmagyarázom magamnak, hogy nincs értelme félni, ugyan olyan éjjel, mint nappal. Beszélj vele mindenképp, aztán ha kiderült, hogy mégis mitől fél, akkor aszerint döntsetek a lehetőségek közül. Ha gondolod írhatsz/kérdezhetsz mert bőven megszenvedtem ezzel. Hajrá!:)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális segítőkész válaszokat :)
2016. ápr. 6. 07:33
10/11 anonim válasza:
Én 16 és éfl éves vagyok (lány), és félek egyedül aludni::D Tesómmal alszok egy szobában, de még úgy is félek sokszor. Úgy érzem, figyelnek a szellemek, és megakarnak támadni, nem tudom miért, ez már kiskorom óta van:D :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!