Gáz ha valaki egyedül iszogat?
Figyelt kérdés
Jelen esetben a nővéremről lenne szó, már jópár napja látom, hogy egyedül iszik a konyhában. Csak szerintem fura?2016. febr. 1. 22:12
1/20 anonim válasza:
Eléggé egyértelmű, hogy ha valaki magába roskadva iszogat, valószínűleg csalódott lehet. Ahelyett, hogy nézed inkább menj oda hozzá és beszélgessetek. Örülj, hogy van testvéred, én mit meg nem adnék egy testvérért.
2/20 anonim válasza:
Számomra nem fura, én is szoktam egyedül iszogatni, mert néha jól esik. Semmi egyéb oka nincs.
4/20 anonim válasza:
A vörösbor pl. boldogság hormonokat tartalmaz...
De valószínűleg jobban tennéd, ha beszélgetnél vele és ketten innátok. :D
5/20 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, néha egyedül is jó berúgni, legalább nincs gond a hazamenetellel.
6/20 anonim válasza:
Attól függ, mit, mennyit és miért...A karácsonyra készített tojáslikőrömet én is iszogattam esténként egyedül is, mert isteni lett, én meg éjjeli bagoly vagyok, de csak keveset, az íze miatt.:-)
8/20 anonim válasza:
Máskor bezzeg a napi bor meg feles tök normális.
Ja, igen, akkor férfiakról van szó.
9/20 anonim válasza:
Most én is szívesen innék egy pohár bort.Hajrá csajok.;-)
10/20 anonim válasza:
én is épp tiramisulikőrt kortyolgatok, szerintem semmi baj nincs ezzel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!