Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Gáz ha valaki egyedül iszogat?

Gáz ha valaki egyedül iszogat?

Figyelt kérdés
Jelen esetben a nővéremről lenne szó, már jópár napja látom, hogy egyedül iszik a konyhában. Csak szerintem fura?
2016. febr. 1. 22:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A nővérem vodkát ivott, de hiába akartam vele beszélni elküldött a fenébe.
2016. febr. 2. 06:27
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Magyarorszagon ilyet nem lehet leirni hogy az ivas rossz, mert 10 millio alkesz van az orszagban akik azt hiszik hogy az alkohol az egyetlen megoldas mindenre, es nem maradt mar eleg agysejtuk feldolgozni ezzel ellenkezo informaciot.
2016. febr. 2. 07:32
 13/20 anonim ***** válasza:
59%
gáz, mert hizlal!!
2016. febr. 2. 10:33
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
10 millió alkesz? XD Még jó, hogy Mo. lakossága nincs 10 millió.
2016. febr. 2. 10:56
 15/20 anonim ***** válasza:
80%

13-as: Ezt ugye te se komolyan írtad...

Mármint oké, valóban magas az alkohol kalóriatartalma, de ha valaki rendszeresen iszik, ott azért nem az a legnagyobb probléma, hogy hízlal-e, vagy sem.

Volt időszakom, mikor minden nap ittam. Mellé nemigen ettem... Nem híztam, fogytam.

Leálltam vele, leraktam a cigit is, leraktam a gyógyszereket, el kezdtem enni (volt, hogy össze-vissza...)

Na akkor híztam, nem keveset.

(Nem örülök neki, de a káros szenvedélyeket legalább eldobtam.)

Az eredeti kérdésre meg az a válaszom, amit többen írtak: Ennek oka van, amit ki kéne deríteni, és segíteni neki. Ha eltaszít, akkor máshogy megközelíteni a dolgot.

Aligha jellemző, hogy valaki szimplán jókedvében iszik MINDEN NAP, EGYEDÜL.

2016. febr. 2. 11:30
 16/20 anonim ***** válasza:
59%

Azt szokák mondani, hogy "ökör iszik magában". :)

Ettől függetlenül bizony gáz, és nem azért, mert egyedül iszik, hanem azért, mert iszik. Nyílván nagyon keményen el van keseredve. Próbálj meg vele beszélgetni arról, mi fáj neki ilyen nagyon, hátha megnyílik.

2016. febr. 2. 13:54
 17/20 anonim ***** válasza:
46%

Azért nem mindegy, hogy milyen szituban iszik s akkor is vele kéne elbeszélgetni.

Én napi szinten iszom 80%-os rumot, igaz, kávéban és pár cseppet, de néha megpróbálom magában is (nem szokott sikerülni, csak ha elszánt vagyok). A vodka más, az ihatóbb. Nos, kicsit sem mindegy, hogy egy ideig naponta benyom néhány centilitert, miközben elgondolkodik, zenét hallgat, rajzolgat vagy akármi, vagy lelki bajok miatt vedel.

Ha a párom fordítja a saját írását, azt itallal teszi, mert segíti a nyelvi képességeit. Szóval az, hogy egypár napja vodkát iszik az ember, még semmit nem jelent, ha többet nem tudunk.

2016. febr. 2. 14:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Az ital segiti a nyelvi kepessegeit? Hat ilyet is ritkan latni.
2016. febr. 2. 17:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Pedig van, mindkettőnkre így hat. Egyszer fogfájósan benyomtam egy csomó italt és német teszteket csináltam, sosem értem el olyan jó eredményt :D Persze lehet, hogy véletlen volt, de a párom már sokszor tapasztalta ezt. Érdekes dolog az emberi agy.
2016. febr. 2. 17:39
 20/20 anonim ***** válasza:

"Aligha jellemző, hogy valaki szimplán jókedvében iszik MINDEN NAP, EGYEDÜL."

Szeretem a sör ízét. Teljesen boldog életem van. Esténként megiszok 1-2 üveg sört, közben filmet nézek, játszok vagy zenét hallgatok. Semmi bajom.

A konyhában beverni a feleseket és elküldeni a fenébe azt, aki szól az illetőhöz, az szerintem is fura.

2016. febr. 2. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!