Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak? Olyan mintha...

Mit csináljak? Olyan mintha két öcsém lenne.

Figyelt kérdés

Én most 15 vagyok, és van egy hugom, (13) és egy öcsém (12), és szinte olyan mintha mindketten fiúk lennének. Nagyon kockák, rengeteget játszanak, márvel, és Star Trek fanok, és valószínűleg jobban ismerik a Star Wars történelmet mint a sajátunkat. És emellett elég "gyerekesek" is. Minsenféle legót meg hasonlókat gyüjtenek. Ez az öcsémtől nem is lenne baj, de hugommal semmit nim is tudok közösen csinálni. Nem tudok vele lányos dolgokról beszélgetni, vagy vásárolni (nem öltözik fiúsan, de olyan lányosan sem).

Én most vagyok 9edikes,a húgom 7edikes az öcsém pedi 6odikos. A talnulmányi átlagukkal semmi baj, főleg a természettudományi tárgyakból jók,de a többiből is négyes ötös az átlagjuk.

Baj hogy ilyen a hugom? Mit csináljak?

2018. jan. 16. 20:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%

Nézd mi hárman vagyunk lányok tesók, nem volt fiú testvérünk, és a legkisebb húgom 12-15 évesen elég fiús volt. Tisztára fiús dolgokat csinált, úgy öltözködött, egy az egyben fiú barátai voltak. De volt 15 évesen már barátja is, mármint szerelme egy akkor 16 éves sráccal. Volt egy másik nála 3 évvel idősebb velem egy idős fiú barátja akivel szinte testvérek voltak, teljesen egyformák voltak. Igaz azzal a sráccal én kezdtem el kavarni, én mutattam be őt a családomnak, de a húgomra teljesen rá volt kattanva, nem szerelem terén, mert soha nem voltak együtt, de a mai napig nagyon jóba vannak, főleg hogy a srácnak azóta már családja lett.

Egyébként a húgom 17-18 évesen kezdett el lányként viselkedni, lányosan öltözködni és minden más.

2018. jan. 16. 20:38
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
egyáltalán nem baj, vannak ilyenek. lehet, hogy később megváltozik, de ha nem, az sem baj
2018. jan. 16. 20:38
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz rákényszeríteni egy számodra kedvező, de tőle abszolút idegen személyiséget? Így érzi jól magát.

Na meg ahogy leírtad, az öcsédhez közelebb áll korban, mint hozzád, jobban megértik egymást nyilván.

2018. jan. 16. 20:40
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne baj? Minden lánynak kötelező barbizni, sminkelni meg a körmét festegetni egész nap? Egy lány nem szeretheti a Star Warsot, csak a romantikus filmeket?

Attól még nem lesz valaki fiús, hogy nem a tipikus, sztenderd lányos dolgokat szereti.

Ne akard megváltoztatni a húgodat, semmi rosszat nem csinál. Nem tudsz vele soppingolni meg körömlakkokról beszélni, húha, nagy tragédia. Barátnőid azért vannak, nem? Csináld velük.

A tesódat meg majd elkezdik érdekelni ezek a dolgok, ha idősebb lesz. Nem is baj, ha 13 évesen még inkább játszik és nem a plázázáson meg a fiúzáson jár az esze.

2018. jan. 16. 20:46
 5/18 István0530 válasza:
0%

Az a baj hogyha őt a fiús dolgok vonzák jobban mint a vásárlás meg ezek akkor nem nagyon lehet vele mitcsinálni ez vagy megváltozik ahogy elkezd felnőni vagy ilyen marad.. Próbáld meg azt hogyha szülinapja lesz akkor veszel/vesztek neki vásárlási utalványt és elmész vele vásárolgatni hátha megtetszik neki!

Nekem is ilyen az unokatesóm(lány) ezt megcsináltuk és bejött neki... már kezd csajosabb lenni!

2018. jan. 16. 20:48
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi a problémád ezzel? Örülj neki, hogy jól kijönnek egymással. Más kiscsaj ennyi idősen már "pasizik", ráadásul semmi gyerekes nincs abban, hogy legókat gyűjtenek. Illetve, most akkor Star Trek, vagy Star Wars fanok? Nem mindegy. :D

Én nekem 2 bátyám van, szóval eléggé fiús lány voltam, és vagyok is, mégsincs ebből semmilyen hátrányom. Sőt, az, hogy tud ilyen fiús dolgokról is beszélni, foglalkozni lehet, hogy később megkönnyíti a párválasztást is, mert sok fiúnak igen is számít, hogy legyen közös témájuk.

Szóval ne csinálj semmit. Vagy esetleg az a probléma, hogy téged kihagynak a dolgaikból? Fiú vagy, vagy lány?

2018. jan. 16. 20:50
 7/18 anonim ***** válasza:
68%

Hagyd békén, ne akard megváltoztatni. Én is "gyerekes" vagyok néha (szeretem a micimackót ❤)és imádom a Staar Wars-t. Nem sminkelek általában, és olyan hű de lányosan se öltözködöm,mert én így érzem jól magam.

És inkább annak örülj hogy ilyen,nem kell tucat embernek lenni.

17/L

2018. jan. 16. 20:56
 8/18 anonim ***** válasza:
82%

Hát akkor add nekem, főleg a kislányt! :D Tessék, 20 évesen én is Star wars/Star Trek/Marvel és társai kedvelő vagyok, nem vagyok nőies, az ilyen csajos dolgoktól falra mászik (műköröm,aktuális divat, meg mit tudom én mik még)

Nem kötelez őket szeretni, de annyit tehetnél értük, hogy nem akarod őket megváltoztatni,legalább nem tucat lány lesz a hugi :)

2018. jan. 16. 20:56
 9/18 anonim ***** válasza:
Semmi baj azzal ha így viselkedik ha így érzi jól magát. Ne akard megváltoztatni. Lehet hogy majd megváltozik magától de akkor sincsen semmi baj ha nem.
2018. jan. 16. 20:59
 10/18 A kérdező kommentje:

Kedves 6os

Igen, néha az is zavar, hogy engem kihagynak, és nekem nincs velük olyan jó viszonyom mint nekik egymással.

Próbáltam már velük szerepjátékozni, de abba mindig belezavarodok. (Történelmi korokat, és személyeket szoktak összekeverni film, és képregény univerzumokkal)

De amimek örülök, hogy a kockaságuk ellenéte kifejezetten okosnak mondanám őket, de pl sosem értettem,hogy tudnak hosszú ideig veszekdni teóriákon, vagy kitalált emberekkel harcolni papíron, vagy gépen.

2018. jan. 16. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!