Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Baj, hogy a 11 éves öcsém...

Baj, hogy a 11 éves öcsém szokott látni pucéran?

Figyelt kérdés
Én egy 15éves lány vagyok és a tesóm szokott látni mikor átöltözök,akkor bugyi-melltartóban,amikor furdeni megyek,akkor pedig teljesen csupaszon is,illetve én is szoktam látni őt pucéran.Ez baj? Más családokban is látják egymást csupaszon a tesók,vagy szülők a gyerekeket?
2017. dec. 2. 12:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%
Nem, nem szokásunk egymás előtt meztelenkedni.
2017. dec. 2. 12:57
 2/19 anonim ***** válasza:
40%

Ajánlom figyelmedbe a 15-ös választ https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-k..

A srác a ami napig a nővére képére masztizik. -És a csaj tudja hogy az öccse rá gondol mikor kiveri. Ez nem normális, de ez van mert pucérkodtak egymás előtt.

2017. dec. 2. 12:57
 3/19 anonim ***** válasza:
46%
*mai -bocs az elírásért.
2017. dec. 2. 13:01
 4/19 anonim ***** válasza:
95%
Ez családfüggő, bizonyos helyeken a meztelenség tabu, máshol mindennapos. Nálunk az utóbbi, pont mindíg lesz.rtam, mivel mindennap láttam. Olyan ez, mint a nudizmus, nudista strandra se kiverni a farkát jár az ember, a közkeletű tévhittel ellentében egy férfinak sem minden csak a szexről szól...
2017. dec. 2. 13:03
 5/19 anonim ***** válasza:
80%
Nem feltétlenül baj, de ez csak utólag derül ki. Ha kellően egészséges lelkületű és a család más tagjai is viszonylag normálisan állnak hozzá a meztelenkedéshez, akkor nem lesz káros következménye. Mindenesetre mostantól azért lehetőleg fehérnemű nélkül ne illegj előtte, mert mostantól indulnak működésbe majd a nemi mirigyei és a pszichoszexuális érése is.
2017. dec. 2. 13:06
 6/19 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat,akkor az egy szál bugyi sem fér már bele nyáron?Vegyek majd hozzá melltartót is?
2017. dec. 2. 13:12
 7/19 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem az utóbbi megadott link 15. hozzászólója trollkodás.

15 évesen érett korban vagy, az öcsédnek most tágul a szexuális érdeklődése. De szerintem nem irányodban - még akkor sem ha formás vagy.

Figyeld az öcséd pillantásait is, ha meztelen vagy. Sok mindent elárul.

Szerintem beszélgess erről apukáddal és anyukáddal - az a legtisztább. (Remélem jó a kapcsolat köztetek)

2017. dec. 2. 13:21
 8/19 anonim ***** válasza:
55%

"A srác a ami napig a nővére képére masztizik. -És a csaj tudja hogy az öccse rá gondol mikor kiveri. Ez nem normális, de ez van mert pucérkodtak egymás előtt."

Ez akkor is megtörtént volna, ha nem pucérkodik a fiú előtt.

Minden fejben dől el, hogy ki hogyan értelmez dolgokat. Nem hiszem, hogy akkora tabunak kéne lennie ennek a témában egy családban, mint ahogy előttem írják.

2017. dec. 2. 13:23
 9/19 anonim válasza:
63%

Szerintem nem baj, ha családon belül nem takargatjátok magatokat mindig. Nem a cukkolására meztelenkedsz, hanem öltözöl, ami teljesen normális dolog.

A strandon meg legyél nyugodtan csak bugyiban, ha úgy érzed jól magad. Ha a család és az öcséd előtt nem szégyellősködsz, később a barátod előtt sem fogsz. Hamar be fog következni, hogy le kell vetkőznöd a kiszemelted előtt. Könnyebb lesz, ha ez megszokott számodra.

2017. dec. 2. 13:26
 10/19 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen normalis. Bar nem kell egymast epillalnotok, vagy tesapoloval kenegetni :D minden csaladban a kozeli hozzatartozok lathatjak egymast meztelenul.
2017. dec. 2. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!