Baj, hogy a 11 éves öcsém szokott látni pucéran?
Ajánlom figyelmedbe a 15-ös választ https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-k..
A srác a ami napig a nővére képére masztizik. -És a csaj tudja hogy az öccse rá gondol mikor kiveri. Ez nem normális, de ez van mert pucérkodtak egymás előtt.
Szerintem az utóbbi megadott link 15. hozzászólója trollkodás.
15 évesen érett korban vagy, az öcsédnek most tágul a szexuális érdeklődése. De szerintem nem irányodban - még akkor sem ha formás vagy.
Figyeld az öcséd pillantásait is, ha meztelen vagy. Sok mindent elárul.
Szerintem beszélgess erről apukáddal és anyukáddal - az a legtisztább. (Remélem jó a kapcsolat köztetek)
"A srác a ami napig a nővére képére masztizik. -És a csaj tudja hogy az öccse rá gondol mikor kiveri. Ez nem normális, de ez van mert pucérkodtak egymás előtt."
Ez akkor is megtörtént volna, ha nem pucérkodik a fiú előtt.
Minden fejben dől el, hogy ki hogyan értelmez dolgokat. Nem hiszem, hogy akkora tabunak kéne lennie ennek a témában egy családban, mint ahogy előttem írják.
Szerintem nem baj, ha családon belül nem takargatjátok magatokat mindig. Nem a cukkolására meztelenkedsz, hanem öltözöl, ami teljesen normális dolog.
A strandon meg legyél nyugodtan csak bugyiban, ha úgy érzed jól magad. Ha a család és az öcséd előtt nem szégyellősködsz, később a barátod előtt sem fogsz. Hamar be fog következni, hogy le kell vetkőznöd a kiszemelted előtt. Könnyebb lesz, ha ez megszokott számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!