Szerintetek nem menő egy báty?
Olyan jó annak akinek van egy bátyja!Olyn aranyos.Sajnos csak egy nővérem és egy húgom van, de mindig azon tűnődöm, milyen lehet!
Akinek van bátyja!
Milyen kapcsolatban van vele?Miben befolyásolta az életét, népszerüségét, jófejségét ilyenek?
😃
Kettő bátyám van. És de igen menők. Mondjuk akkor nem voltak azok amikor kisebb korunkban folyton piszkáltak, de benőtt a fejünk lágya, megtanultuk értékelni egymást.
Gyerekként sokat játszottak velem, és vigyáztak rám. Ha szomorú voltam felvidítottak. Volt persze bőven olyan is, hogy úgy felidegesítettük egymást, hogy anyunak kellett szétszednie minket. :D
Sokat tanultam tőlük, persze volt, hogy féltékeny is voltam rájuk. Gondolom fordítva is volt ilyen, nem tudom.
Népszerűséget nem befolyásoltak annyira. Max annyit, hogy a volt tanárok akik tanították őket is és engem is azok reménykedtek benne, hogy én is eszes tanuló vagyok. Szerencsére nagyjából az voltam.
Most a kapcsolatunk? Ha kell segítünk egymásnak. Az egyikőjük kicsit elhidegült mondjuk mert a felesége egy kicsit... hát nehéz eset, és visszatartja a családi interakcióktól, a másikra pedig büszke vagyok. Igaz, hogy már nem foglalkozunk egymással annyit mint régen, de számíthatunk egymásra minden kis hülyeségben.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!