Szerintetek nem menő egy báty?
Olyan jó annak akinek van egy bátyja!Olyn aranyos.Sajnos csak egy nővérem és egy húgom van, de mindig azon tűnődöm, milyen lehet!
Akinek van bátyja!
Milyen kapcsolatban van vele?Miben befolyásolta az életét, népszerüségét, jófejségét ilyenek?
😃
Nem, mert olyan nincs, hogy bátyj.
Báty van esetleg.
Amúgy van 2 is és tényleg menő, épp annyira, mint egy nővér.
Jól értem, hogy egy idősebb fiútestvér megléte lenne a népszerűség oka?
Ne igyál gyógyszerre!
Nekem bátyám volt.Igen, szerettem mondani, hogy : a bátyám.
Felnéztem rá,büszke voltam rá, tanultam tőle, mindig megvédett, ahogyan a nagykönyvben írva van egy báty és egy húg kapcsolatáról.
Sajnos csak múlt időben tudok erről beszélni már.
Nekem van bátyám, és anyámtól többször azt hallottam, hogy becsüljem meg, az a legszerencsésebb, akinek bátyja van.
Most felnőttként egymástól távol élünk, alig tartjuk a kapcsolatot, nem azért, mert nem szeretnénk egymást, hanem mert nagyon különbözőek vagyunk.
Nem azon múlik a testvéri kapcsolat, hogy ki milyen nemű és ki az idősebb.
Nem.
Attól, hogy van, nem feltétlen jöttök ki jól, stb.
Középső lány vagyok
A bátyám 2,5 évvel idősebb, ha már testvérek vagyunk beszélgetünk egymással :) Aztán úgy ennyi
Öcsém 7 évvel fiatalabb nálam, hát ő az én kicsi öcsém (még így is,hogy már 24 éves) :) Össze voltunk ragadva. 6 éve elköltöztem 270km-re , a bátyánkkal akkor kezdtek úgy egymásra találni. De sokszor lejön hozzám pár napra,meg ha valami kínja van akkor én vagyok az első akinek szól és aki tudja.
Vissza kanyarodva a bátyámra,nem voltam tőle se népszerűbb,se stb és nem is szerettem volna,hogy miatta legyek az.Annak kifejezetten örültem amikor elvégezte az általánost és végre nem egy iskolába jártunk :D
Akinek nincs bátyja mindig úgy képzeli el, hogy védelmező, népszerű, erős stb. Gyanítom, hogy ez inkább ritkaság.
Nálunk a bátyám ütött a legerősebben, rajtam gyakorolta a harcművészeten tanultakat, az iskolában azért volt "menő", mert nyilvánosan megalázott mások előtt és ez "vicces" volt szerintük.
Felnőttként udvarias ismerősként viselkedünk egymással. Ha segítség kell, akkor persze segítünk, de "csak úgy" nem szoktunk összeülni/beszélni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!