Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miert van ez? Menonek szamit...

Miert van ez? Menonek szamit a suliban. Lehet, hogy azert csinalja ezt, mert nem akarja, hogy, , lerontsam" a menoseget masok elott? Vagy miert? Tobb lent. Bocsi, hogy hosszu lett!

Figyelt kérdés
A batyam masok elott sosem foglalkozik velem, ugy csinal mintha nem is leteznek, azt mondja, hogy nem szeret, de amikor ketten vagyunk, akkor nagyon aranyos, es azt mondja, hogy imad. Egyszer az egyik osztalytarsam (fiu) nekilokott a falnak, (ugy, hogy korhazba vittek utana) akkor a tesom -hogy szepen fogalmazzak- ellatta a bajat, de utana napokig szoba sem allt velem, viszont az apolono mondta, hogy minden nap ketszer is erdeklodott felolem.

2013. aug. 13. 13:47
 1/8 A kérdező kommentje:
En 12, tesom 15
2013. aug. 13. 13:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ilyen volt? Ha nem akkor most kamaszodik.
2013. aug. 13. 13:52
 3/8 anonim ***** válasza:
22%
Ez nem a kamaszodás,ez gyerekesség.Szánalmas,hogy szégyell.
2013. aug. 13. 13:54
 4/8 PewDie! válasza:
87%
Jajj hat, tini meg. :) Az en batyaim is inkabb ugy tettek, szuleik sincsenek, nehogy meg egy idegesito kishug :D
2013. aug. 13. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
jaj szegénykém, neki löktek a falnak?Nem normálisak,ha kórházba kellett vinni, akkor az egy nagyon komoly ütés lehetett.A bátyádra térve, hidd le nagyon szeret téged, csak most úgy érzi, hogy nagy fiú, és szégyelli ezt az egésze, úgy értem, hogy szeret téged, fontos neki a testvére.Azt hiszi, hogy ez szégyen.Én tudom, hogy ez nem lenne indok, de ebben a korban, ez sajnos így van.Pár év múlva befogja látni, hogy ennek igazán semmi értelme nem volt, de most még nem.
2013. aug. 13. 14:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek a valaszokat! 13:53-as! Nem, eddig nem volt ilyen. Kb. fel eve viselkedik igy.
2013. aug. 13. 14:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálhatod elmagyarázni neki, hogy attól nem fogják lenézni, ha mások előtt normálisan viselkedik veled, és a létezésed tudomásul veszi.

Ha meg akarod puszilni vagy ölelni, azt meg intézhetitek otthon, mikor nem látják a haverjai.

Szerintem később kinövi majd ezt. :) És akkor minden olyan lesz, mint régen.

2013. aug. 13. 15:01
 8/8 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem normális, ezen mindenki keresztülmegy, akinek van testvére. Nem feltétlenül azért van, mert nem szeret, de van egy életkor az életben, amikor a kisebb testvér nem lehet egyben barát is. A bátyádnak saját társasága van, saját titkaik, amiket nem akarnak megosztani egy 12évessel. Emlékszem én is, együtt lógtunk folyton a legjobb barátnőmmel, a húga meg jött utánunk és nem hagyott minket békén, pedig olyan dolgokról akartunk beszélni, amiket vele nem szívesen osztottunk meg. Akkor sem, ha a barátnőm nagyon szerette. Mert ő nem értette ezeket a dolgokat, nem is érdekelték igazán, nem lehetett vele bizalmaskodni. Lehet, hogy veled lehet de a testvéred barátai úgysem fognak elfogadni. Örülj neki, hogy szeretitek egymást, mert ez nagyon jó és fontos, de most néhány évig ez fog menni.

Te is belenősz ebbe a korba, akkor neked lesz szükséged ilyen magánszférára, és amikor 16-17 évesen kijössz belőle, akkor fogtok megint közelebb kerülni egymáshoz.

2013. aug. 13. 16:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!