Miert van ez? Menonek szamit a suliban. Lehet, hogy azert csinalja ezt, mert nem akarja, hogy, , lerontsam" a menoseget masok elott? Vagy miert? Tobb lent. Bocsi, hogy hosszu lett!
Megpróbálhatod elmagyarázni neki, hogy attól nem fogják lenézni, ha mások előtt normálisan viselkedik veled, és a létezésed tudomásul veszi.
Ha meg akarod puszilni vagy ölelni, azt meg intézhetitek otthon, mikor nem látják a haverjai.
Szerintem később kinövi majd ezt. :) És akkor minden olyan lesz, mint régen.
Szerintem normális, ezen mindenki keresztülmegy, akinek van testvére. Nem feltétlenül azért van, mert nem szeret, de van egy életkor az életben, amikor a kisebb testvér nem lehet egyben barát is. A bátyádnak saját társasága van, saját titkaik, amiket nem akarnak megosztani egy 12évessel. Emlékszem én is, együtt lógtunk folyton a legjobb barátnőmmel, a húga meg jött utánunk és nem hagyott minket békén, pedig olyan dolgokról akartunk beszélni, amiket vele nem szívesen osztottunk meg. Akkor sem, ha a barátnőm nagyon szerette. Mert ő nem értette ezeket a dolgokat, nem is érdekelték igazán, nem lehetett vele bizalmaskodni. Lehet, hogy veled lehet de a testvéred barátai úgysem fognak elfogadni. Örülj neki, hogy szeretitek egymást, mert ez nagyon jó és fontos, de most néhány évig ez fog menni.
Te is belenősz ebbe a korba, akkor neked lesz szükséged ilyen magánszférára, és amikor 16-17 évesen kijössz belőle, akkor fogtok megint közelebb kerülni egymáshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!