Szerintetek megromlana a viszonyunk?
Szerintem sem a legjobb ötlet. Mert akár mennyire is szeretitek egymást, könnyen lehet belőle veszekedés.
Nehezebben kezelhető a nézeteltérés.
Ha startban lefektetitek a szabályokat, akkor működhet a dolog. Na meg persze, Te ismered a tesódat, Te tudod, hogy milyen, mennyire lehet vele beszélni stb.
Nem kell belefolyni egymás családi életébe, a telekkel kapcsolatban pedig szögezzétek le, hogy kié melyik rész PONTOSAN. Erről nem árt papirt is csinálni. Biztos ami biztos.
Mekkora a telek? Önkormányzat építési osztályát keressétek meg, egy telekre - hacsak nem olyan nagy, hogy többet is kiadna - nem valószínű, hogy három egymástól független házat lehet építeni.
Ha pedig elég nagy, egyszerűen osszátok meg a telket és tegyétek a földhivatalnál is hivatalossá.
én szívesen költöznék a testvérem mellé.
ha aggódsz, akkor valóban fektessétek le jogilag, hogy kié melyik rész, és legyen biztos, hogy valóban lehet-e oda három házat építeni.
Ez csak akkor lehet jó megoldás, ha a felépített házak önállóan értékesíthetők. Nem kell feltétlenül összeveszi ahhoz, hogy valaki később el akarjon költözni, elég egy új párkapcsolat, máshol munka, stb, de ha a háza nem eladható a többiek engedélye nélkül, az nagy gond lehet.
Nektek kell ismerni egymást, hogy tudnátok-e egymás közelében élni, de vegyétek azt is figyelembe, ha még párválasztás előtt vagytok, hogy az sem biztos, a párotok is oda szeretne majd költözni a rokonokkal egy kupacba.
Közös lónak túrós a háta. Nem véletlen találtak ki ezt a közmondást.
Osszatok fel 3 kulonallo részre ami akadaly nelkul megkozelitheto, vagy a felteso fizessen ki es ti epitkeztek mashol.
Nekem is vannak ismeroseim akik nagyon jo haverok voltak, de az egyik barátnője miatt már evek ota nem beszelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!