Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek van az a pont,...

Szerintetek van az a pont, amikor ideje bosszút állni? Megérdemelné, nem?

Figyelt kérdés

A bátyám 23 éves, elkényeztetett barom.. felel voltam egy szobában, míg az öcsém külön szobában. A család negatív hozzáállása, a tőlük kapott sérelem és sok fájdalom miatt, amit szereztek, nem rég fogtam magam és leléptem. Viszont nem tudtam minden cuccomat elvinni... A szobában voltak.. Ma elmentem ,hogy szükségem lenne egykét cuccra... azzal szembesültem, hogy totál át lett rendezve a szoba, és a cuccaim a szobából eltűntek.. merem feltételezni, hogy a bátyám kidobta, mert nem volt sehol... és az ágyamat is teljesen elsajátítottam magának... nem a legfontosabb cuccaim, de mégis csak az én tulajdonaim, a tankönyveim amik még kellettek volna...stb..

úgy döntöttem, hogy megbosszulom. a tv ami a szobában van, az elméletileg közös, mert régen ketten közösen kaptuk karácsonyra... arra gondoltam, hogy amikor végleg elköltözöm egy olyan helyre, ahol elfér az összes cuccom, (még a lakásban van, csak a szobámból tűntek el), akkor elviszem az összes cuccomat, és viszem a tv-t is... utána már hallani sem fog rólam a bátyám és nyugodtan, boldogan éldegélhet 40 éves koráig a szüleinél. lesz..om nagy ívben..

Nem vagyok én egy bosszús alkat, nem szeretek haragudni, de ez azért elég rosszul esett... nem elég hogy évekig vert még a cuccaimat is kidobja? még is ki a fene ő, hogy ezt merészeli tenni? Nagyon nagyon remélem ,hogy az élet is megneveli .... ráférne...

Mindig azt gondoltam, hogy felesleges bosszút állni, úgy is viszsakapja az élettől, meg hogy nem akarok lesűllyedni a szintjére.. de ennyi bosszúságot azért tőlem is megérdemelne , nem? vagy hagyjam az egészet? felesleges energia belefektetés ez a részemről?

2017. dec. 20. 13:26
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
44%
Viszont, ha mégis és nem bírsz a bosszúvágyaddal, akkor praktikusabb megoldás valami olyasmi, amit 19-es írt. Nincs szó lopásról, ha csak valami "baleset" éri a közös tévéteket. Mondjuk, én hagynám a francba, de te tudod.
2017. dec. 20. 15:30
 22/36 anonim ***** válasza:
82%
Tudod, hogy nekik mi a legnagyobb öröm? Az, hogy látják a tehetetlen dühödet! Tudják, hogy nem tudod megtenni velük mindazt, amit ők megtehettek veled és tudják, hogy ez mindig bosszantani fog téged. Tudják, hogy ezeket a sérelmeket és a dühöt mindenhová magaddal viszed, tehát ha ők nincsenek jelen, akkor is padlóra küld a sok emlék. Ők ennek örülnek. Vertek, folytogattak, élvezték, hogy hatalmuk van feletted. Szerinted mit tesznek majd a kicsinyes bosszúd után? Röhögnek egy jót azon, hogy még mindig tőlük szenvedsz. Mit nekik egy öreg tévé, ha tőled az egész életed boldogságát elvehetik? Ha már messzire mentél, maradj is minél távolabb. Szakíts meg minden kapcsolatot velük. Szórd ki az életedből az ártalmas tényezőket. Féregteleníts! És akkor egészséges leszel.
2017. dec. 20. 15:52
 23/36 A kérdező kommentje:

Már mindegy, lenyugodtam már, csak ideges voltam meg nagyon rosszul esett... De a mai nap folyamán megemèsztem aztán holnaptól már nem foglalkozom ezzel, a tv-t pedig nem viszem el, ha nagyon tévèzni akarnék legfeljebb majd veszek egy újat...

Csak egyszerűen felhúzta az agyam, de nem érdemes miatta idegenkednem nem érdemli meg..

2017. dec. 20. 16:18
 24/36 A kérdező kommentje:

Kedves 22.válaszoló, köszönöm, hogy ezt leirtad, igazad van valóban butaság foglalkozni ezekkel az emberekkel!

Az összes válasz közül 3 volt normális, a többi csak rossz indulatu..

A normális válaszokat köszönöm...

Meg szakítom a kapcsolatot velük, nincs értelme idegeskedni miatta, inkább magammal foglalkozom, hogy ne érjék el a céljukat: tönkre tenni a kedvemet egy percre is..

2017. dec. 20. 16:28
 25/36 anonim ***** válasza:
26%
Attól,hogy egy-egy válasz neked nem tetsző,attól még nem rosszindulatúak,csak reálisan nézték a helyzetet.
2017. dec. 20. 16:38
 26/36 A kérdező kommentje:
Aki reálisan nézi ezt a helyzetet az nem ellenséges és nem élő ítéletes, és mindent tudó
2017. dec. 20. 17:53
 27/36 anonim ***** válasza:
37%
Én elvinném a tévé kábelét. Nem nagy dolog, de bosszúság. :)
2017. dec. 20. 20:12
 28/36 anonim ***** válasza:
38%
Inkább kérdez meg normális hangnembe hová teték dolgaidat ,mint itt fortyogsz.szerintem max elpakolták.
2017. dec. 21. 04:50
 29/36 anonim ***** válasza:
47%

Szeeintem jogosan vagy kiakadva, ha az törtémt amit írtál.

Kérdezd meg hová lettek a cuccaid, hatha tényleg megvannak, de ha a bátyád tényleg kidobta...(wtf milyen dolog ez :/)

Akkor szereintem dobáld ki te is az ő dolgait. Fő az egyenlőség. :p

2017. dec. 22. 14:34
 30/36 anonim ***** válasza:
69%
". Nem kell mondanod, hogy nő vagy, mert mindenki tudja ebből a gyerekes bosszú dologból. " Gondolom nem voltál még a felnőtt párkapcsolati témáknál, ahol a kérdések alapján már azért bosszút akarnak állni idegen nőkön férfitársaid, mert nem kapnak alanyi jogon szexet.
2017. dec. 22. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!