Hogy reagálnátok, ha a 22 éves testvéretek már a második gyereket akarná odavállalni a szüleitek nyakára?
18 évesen teherbe esett, véletlenül, egy harmincastól, akkor anyámék nem rakták ki, mindenben segítették, mindent finanszíroztak nekik. Aztán 20 évesen szétment a gyerek apjával, azóta háborúznak. Most megismert 1 éve egy másik pasast, 30 éves, de már babaprojektről beszélnek. A szüleimnél élnek, holott mindketten dolgoznak (a gyerek hol anyám nyakán, hol az apjánál), kb. havi fél milliót megkeresnek, semmibe nem fizetnek bele, nem segítenek otthon, anyám minket hívogat dolgozni nekik a ház körül, mert apám már nyugdíjas, nem tudja egyedül ellátni a feladatait.
Én kiakadtam, mikor meghallottam magát a kifejezést, hogy "rástartolunk a babaprojektre", égnek áll a hajam tőle. Jogos a megvetésem és a dühöm, hogy a szüleim kontójára csinálják a gyerekeket, anyám meg még vigyorog mindehhez?
Ebbe csak a szüleid szólhatnának bele, ha nekik nincs problémájuk ezzel, akkor neked nem sok közöd van hozzá.
Ha neked ez nem tetszik, akkor te ne így tedd, ha te leszel ilyen korban és ennyi.
Közben meg anyám szerint apám egyre jobban belehülyül a spórolásba, mondván, nem lesz öregkorukra semmilyük, a nyugdíj meg nem elég nekik. Közben meg havi sok tízezret költenek el a testvérem meg a gyereke fenntartására.
Tudom, hogy tenni nem tudok semmit, de egyáltalán nem szemétség ez ellen beszélni nekem?
Amúgy már nem lakom otthon, én vagyok az idősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!