Ti hogyan reagálnátok?
Figyelt kérdés
A nővérem nemrég lett meg az állatorvosi diplomája. A diplomaosztón amikor elment mellettem és senki más nem hallotta ezt mondta: "Na ezt próbáld meg felülmúlni hugi!"2015. júl. 12. 15:56
1/9 anonim válasza:
Volt köztetek rivalizálás ilyen téren? Szóval, hogy ki a jobb tanuló? Mert akkor érthető hiszen ő elért a tanulmányai csúcsát végül is.
De lehet ösztönzés volt, hogy te is légy kitartó tanulj és legyen egy jó végzettséged.
2/9 anonim válasza:
Szerintem,szerezz 2 diplomát,és nézd meg az arcát utánna. :)
3/9 anonim válasza:
Sehogy. Kit érdekel, hogy milyen diplomája van? Simán lehet belőle munkanélküli, magányos aggszuz.
4/9 anonim válasza:
Szerintem evvel csak egy kicsit bosszantani akart, nem kell komolyan venni.
5/9 anonim válasza:
gondolom volt előtte rivalizálás. vagy a szüleitek téged jobban szeretnek/biztatnak. bár elég bunkó volt
6/9 anonim válasza:
Attól mert diplomája van, még nem biztos, hogy boldog ember lesz...minek balhéztok ezen, kit érdekel?? Az is lehet, hogy neem talál állást és ott fog sírni, neked meg tök jó állásod lesz. Végső soron csak ez számít, nem?
7/9 anonim válasza:
Tudod hogy mondják,nem a ruha teszi az embert,a ti esetetekben viszont nem a diploma,tehát ezen ne is rágódj.
8/9 anonim válasza:
Es Neked mi a celod? Ugy ertem, hova jarsz, mit tanulsz?
9/9 anonim válasza:
múld felül, legyél boldog ás tojj rá, mi a véleménye! ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!