Ilyen nővérrel mit kezdjek?
Én 23 éves vagyok még tanulok,de mellette dolgozok,nővérem 28 éves tanul és nem dolgozik ,soha nem dolgozott. Albérletben élünk más-más városban.
Nekem semleges a szüleimmel a kapcsolatom nem elmélyült,mert kisebb koromban kiakasztott,hogy nővérem letromfolt mindig beszólt valamit ha beszéltem addig ordítozott míg elhallgattam és szüleim soha nem szólta rá. Úgyhogy mint írtam én inkább csendesen elvoltam magamban. Tesóm meg állandóan hazug történetekt mesél otthon. Egyértelműen jobban szeretik mint engem,bár néha ők is mondogatják,hogy nem normális tesóm,meg nem tudják elvisleni azért 90%-ban együtt nevetgélnek vele és azt látom nagyon oda vannak érte. De nem is ez a lényeg,hanem az,hogy annyira gusztustalan a viselkedése számomra elviselhetetlen és nem tudom,hogy mit kezdjek vele? Mikor kérdezik van-e tesóm legszívesebben letagadnám,ciki őt felvállalni és nem is értem,hogy lehet valaki ilyen?
Most adok hálát kábé 256346. alkalommal a Jóistennek, amiért nincs testvérem.
A testvéred elmebeteg. Én bizony már régesrég megmutattam volna a szüleimnek a felvételeket. Örülj neki, hogy a mai világban már ilyen könnyű bizonyítékokat szerezni, régen nem lehetett volna. + én megszakítanék vele minden kapcsolatot. Én sem szeretem a gyerekeket, nem isakarok egyáltalán, de képtelen lennék bántani őket, főleg így! Ehhez már olyan, a sátán által megszállt sötét léleknek kell lenni, mint a tesód :(
Hát nem hiszem, hogy sokat tudsz tenni és javíthatnál a vele való kapcsolaton. A legjobb, ha igyekszel nem törődni vele. Mást úgy sem tehetsz, ha olyan rossz,mint írod, akkor ilyen formán, menthetetlen.
Nekem nem ennyire súlyos a helyzet, de az én tesómmal sem találtam meg sosem a közös hangot. Jelenleg nem is vagyunk beszélőviszonyban. Ő egész életében féltékenykedett, ha nem ő volt a figyelem középpontjában, akkor irigykedett, fúrt-faragott. Mindene megvan, jólét, gyönyörű, nagy ház, két autó, három gyerek, ideális férj, stabil munkahely. Ennek ellenére, tőlem még a levegőt is sajnálja, pedig nekem se sok pénzem, se nagy házam, se kocsim nincs. Van két gyerekem, egy kissé fura párom, meg egy szükséglakásom, ja meg hiteleim. Az eltelt évek alatt a viszonyunk csak romlott, így arra jöttem rá, hogy ami nem megy, ne erőltessük. Így nem tartjuk a kapcsolatot, max. évente párszor beszélünk, felületes párbeszédek formájában.
Szakadj már le róla!
23 évesen még mindig vele foglalkozol, mint egy lihegő kiskutya? Elég gáz...
Te éled a SAJÁT életedet, ő az övét, de törődj már a dolgoddal, bakter.
Örülök, hogy nincs tesóm, meg is őrülnék egy ilyen minden lében kanál kishúgtól... az ő élete, azt csinál, amit akar, és kész.
6-os szerintem te pont olyan lennél mint a nővérem,az írásod alapján még azt is el tudom képzelni,hogy ő vagy :D ő szokott ilyen következtetéseket levonni és ilyen stílusban írni,ha valami nem tetszik neki.
Igen,de sajnos otthon nem tudom elkerülni pl ünnepek alkalmával vagy hétvégén amikor nagy ritkán hazamegyek, ilyenkor annyira rosszul érzem magam,mert mindenki kénytelen a kamu történeteit hallgatni meg azt,hogy ő milyen tökéletes másokhoz képest. Alapvetően nem érdekelne,de mindig beszól nekem akármit csinálok és olyanokat beszél amik egyáltalán nem igazak és ez idegesít.. azért érdekel,hogy a saját testvérem így viselkedik és akárhogyis de ez szégyen a családunkra nézve. Egyszer visszamondta egy ismerősünk,hogy milyen híre van tesómnak aki persze direkt sírt és mártírkodott,hogy hazugság az egész. És még ő hív engem kur..nak a szüleim előtt persze úgy,hogy én ne tudjak róla (Ezt egy rokon mondta vissza) . Talán tényleg meg kellene mutatnom miket ír,csak komolyan félek tőle annyira gonosz ,hogy belőle akármikor kinézem,hogy egy krízisben megölne minket..
amitől félhetsz, hogy a szüleidet ráveszi, hogy mindent írassanak a nevére, és te nem örökölsz semmit. Mástól nem kell félned. Igyekezz akkor hazajárni, amikor nincs otthon. Vagy szabd rövidre az otthoni tartózkodásodat.
Nem tudom, a leírtak fényében változtatna-e a szüleid hozzáállásán, ha megmutatnál bármilyen bizonyítékot. Ha az sem tűnt föl nekik, hogy az egyik gyerekük folyamatosan kékre- zöldre van verve.
Amúgy a nővéred nem normális, elmebeteg vagy személyiségzavaros. vagy mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!