Utálom a nővérem Mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
Ezelőtt 3 éve anuykámmal laktam, de mivel ő már nagyon hosszu ideje beteg elköltöztem a nővéremhez és a párjához lakni. Bele is egyeztek , sokkal nyugottabb lettem , de amikor rá 1 évre elköltöztünk falura nagyon rossz lett minden. Állandóan főnökösködik , ugráltat engem mindig én csináljak meg neki mindent. Semmihez nem ért csak a szája nagy , sokat okoskodik közbe fogalma sincs az egészröl. A párja meg az ő oldalán áll , miért is ne állna hiszen a felesége mindig mindenbe neki van igaza azt hiszi. A szomszédunkba nálam 1 évvel fiatalabb fiuval barátkoztam össze. Az anyukája és az apukája néha átjön hozzánk beszélgetni , mi is néha átnézünk hozzájuk. Egy pár hónap után a haverom , és az annya meg az apja is mondja nekem hogy a testvéred állandóan engem ugráltat, nem hogy inkább magának megcsinálna amit szeretne. Sokszor van ugy hogy veszekedik rám a semmiér, meg hülyére vesz meg ha valamit kér töllem hogy melegitsek neki kaját és be is viszem neki, akkor azt mondja hogy én nem is ezt kértem hanem mást. Ha csak egy dolgot nem csinálok meg neki vagy éppen nem értem rá egyböl panaszkodik apámnak meg anyámnak hogy én lusta vagyok semmit nem segitek neki, állandóan az ágyon fekszek. De ez egyáltalán nem igaz mert már nagyon sokat segittetem neki. Legszivesebben egyedül laknék . Mihez kezdjek?2016. nov. 26. 22:41
1/9 anonim válasza:
Kezdj új életet Panamában, nekem bejött!
2/9 A kérdező kommentje:
még tanuló vagyok
2016. nov. 26. 22:47
3/9 anonim válasza:
Sokkal könnyebb ám válaszolnunk, ha jelzed a korod és nemed olyan kérdéseknél, ahol indokolt. Pl itt. :) Ennél pl nem mindegy, mi az ábra, ki hány éves a "sakktáblán"... Itt ugyanis emberi játszmákról is szó van.
4/9 anonim válasza:
Sajnos ameddig nem lesz kereseted, kènytelen leszel elviselni.. elvègre ők tartanak el gondolom, fizetik a kajádat stb. Ezálltal elvárható, hogy besegíts a házimunkába..stb..
5/9 anonim válasza:
ajjajj le lettem szavazva.. na mi van cukorborsó, nem tetszik, hogy megmondtam, hogy bizony ha ott laksz náluk, akkor elvárható, hogy besegíts a dolgokban? :)
7/9 A kérdező kommentje:
18/F
2016. nov. 27. 18:20
8/9 A kérdező kommentje:
Oké segitek nekik , de nem azt várja már el hogy mindent én csináljam meg neki a kivánságait, emelje meg a seggét és csinálja meg ő nem fog belehalni.
2016. nov. 27. 18:28
9/9 anonim válasza:
ilyen hozzáállással te is megtehetnéd. Emeld meg a segged, menj el dolgozni, költözz koliba vagy albérletbe ès megvan oldva.. meglepődnél mennyien dolgoznak suli mellett. Ne várd, hogy más tartson el ès ne várjon cserèbe semmit. Mindennek ára van. A kajádat amit ott eszel, ők keresik meg, a vizet amit elhasználsz ők fizetik ki. Sajnálom de ez az igazság, biztos nehéz lehet, főleg hogy anyukád beteg, de fel kell nőnöd. 18 èves felnőtt ember vagy, ilyenkor vagy erőd teljèben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!