Mit csináljak ha a nővérem lusta és minden munkát rám hagy?
Figyelt kérdés
2016. nov. 26. 16:40
2/8 A kérdező kommentje:
De nem tudok szivtelen lenni meg ha ő nem csinálja meg akkor ki fogja?
2016. nov. 26. 23:11
3/8 anonim válasza:
Verd meg, nálunk ez működött, mindig mindent én csináltam :D de a verésnél a zsarolás a legjobb. :D
4/8 anonim válasza:
Itt is ez van.Apukámmal élünk és semmit nem csinál..Még a szobáját se én mondtam apukámnak szólt rá volt is lelkiismeretem de megértette
5/8 anonim válasza:
Oszd be, hogy melyik nap, ki, mit csinál.
H: te mosogatsz, ő porszívózik
K: te vásárolsz, ő tereget
Sze. stb., stb....
Ha az a munka aznap nem történt meg, akkor markánsan ki fog tűnni, hogy ki a hunyó, kinek kell pótolnia az elmaradt feladatokat.
6/8 Nemes Zoltán válasza:
Csináld meg.
Dolgozz ne nyafogj rabszolga:)...
u.t. - nővéred.
7/8 anonim válasza:
Ezt hívják testvéries munkamegosztásnak.
8/8 anonim válasza:
Most akkor én is hisztizzek, hogy a két öcsém (27 és 18 évesek) semmit nem csinálnak meg? Ugyan, kérlek... Te önállóbb leszel, nem leszel eltunyulva... Nem tudod a pozitívumot nézni, csak te is lustálkodnál, mint a tesód? Hülyén fogod fel, már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!