Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A nővérem egy fontoskodó p...

A nővérem egy fontoskodó p csa, mit csináljak? 17/F

Figyelt kérdés
Anyum most halt meg, nővérem pedig egy darabig itthon van, mert amúgy külföldön él. Már előtte is sokszor érezte magát főnöknek, de most ez még idegesítőbb, már apámat is idegesíti. Semmi nem jó neki sehogy, azt hiszi, mindig neki van igaza, és minden kis sz r miatt képes hisztizni. Ez nem a halál feldolgozásának része, az biztos, szimplán csak most még irányításmániásabb lett, mint volt. Csak hogy egy példát is írjak, ami miatt elegem is lett: Képes volt a délutáni alvásomból azért felkelteni, hogy rakjak vissza pár sütit a hűtőbe, amiket kint hagytam az asztalon. Ha kicsit jobban fogott volna az agyam, mondtam volna neki, hogyha ő hagyta volna ki, és én keltettem volna fel, még neki állt volna feljebb. Legszívesebben ilyenkor leütném a f szba, de nem teszem. Mit lehet az ilyennel csinálni?
2016. okt. 28. 15:21
 1/9 A kérdező kommentje:
annyi kimaradt, hogy ő 26 éves
2016. okt. 28. 15:30
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

"már apámat is idegesíti"

Akkor??? Talán rendezze le a lányával.

Te meg sok mindent nem tudsz tenni a veszekedésen kívül.

Ha a faterod meg konfliktuskerülő, akkor ez van, bírd ki. :(

2016. okt. 28. 15:33
 3/9 Snorri ***** válasza:
100%
Részvétem anyukád miatt. Sokat nem tudsz tenni. Esetleg ilyenkor válaszolj neki normális hangnemben, mond el a véleményed, pl amit le is írtál. Meddig lesz itt? Nem érdemes vele összeveszni, szóval próbáld meg kibírni.
2016. okt. 28. 15:51
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Majd nem sokára ugyis visszautazik.
2016. okt. 28. 16:18
 5/9 anonim ***** válasza:
9%

"Ez nem a halál feldolgozásának része, az biztos"

Ezt a sokévi praktizálás mondatja veled, gondolom.

2016. okt. 28. 16:27
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Nezd valoszinuleg mint a csaladatok egyetlen noi tagja, azt erzi, hogy most neki kell atvennie az anyukad szerepet.
2016. okt. 28. 16:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg beki hogy idegel es hogy alljon le mert meg mostsem nagyobb azert mert idosebb... es hogy bem kell az uranyitgatasa mindenk meglesz anelkul is
2016. okt. 28. 21:28
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is van egy pont ilyen görény nővérem, szerencséje, hogy tőlem 250km-re van, mert napi szinten elverném.

Miatta megrekedtem egy jogi ügyben, mert szemétkedik.

De úgy megfingatom, hogy belezöldül az biztos.

Kérdező, küld el nyugodtan a malacf.ára, ha látja rajtatok, hogy tartotok tőle, az fogja éltetni.

Én egyszer addig üvöltöttem a h.csa nővéremmel, míg sírva fakadt, utána egy darabig béke volt.

2016. okt. 29. 20:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Sütit képtelen vagy magad után elrakni, gondolom a lustaságodból lett elege...gondolom minden teendő rámaradt.

49% Te meg egy agresszív állat vagy.

2017. júl. 23. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!