Miért piszkál a nővérem?
Figyelt kérdés
Nővérem állandóan azzal piszkál hogy én egy lolli vagyok és hogy a cicim akkora mint egy darázscsípés. Ő 17 éves én most leszek 12. Mindig addig piszkál amíg el nem kezdek sírni. Mit csináljak vele?2016. aug. 22. 11:50
1/11 anonim válasza:
Ne vedd fel. Hadd hogy mondja ki magat te pedig tegy ugy mintha nem is hallanad.
3/11 A kérdező kommentje:
De akkor én fogok kikapni ha megpofozom
2016. aug. 22. 11:58
4/11 anonim válasza:
12 vagy? Nyugi egy év múlva már nagyobb lesz, sírni ezért nem kell!
5/11 A kérdező kommentje:
Most leszek annyi.
Tudom hogy nagyobb lesz, de mással is piszkál, meg kizavar a szobájából ha itt van a barátja de azt is nagyon durván.
2016. aug. 22. 12:01
6/11 anonim válasza:
Beszélj a Szüleitekkel mond el mi zavar és, hogy ez mennyire rossz neked így! A nővéred lassan felnőtt ember lesz. ( ezekszerint nagyon lassan...)
7/11 anonim válasza:
Kedves kérdező!
1. Ne foglalkozz azzal, mit mond a nővéred, a külsőd idővel javulni fog.
2. Azzal kapcsolatban, hogy a barátja ott van nála és kidob a szobájából, abban neki van igaza. Elvégre a barátja hozzá jött, nem pedig hozzád. Abban pedig neked van igazad, hogy ezt normálisan is meg lehet oldani.
9/11 A kérdező kommentje:
Animékből valami, állandóan azokat nézi
2016. aug. 22. 12:36
10/11 anonim válasza:
A "loli" kb. annyit jelent, hogy cuki, de idegesítő kislány. Csak cukkol. Amúgy is, ne legyél a szobájában, amikor ott a barátja, hagyj nekik teret! Nem akarlak megbántani, de a te korodban a lányok még nem érzik a határokat, és állandóan a nővérük nyakán lógnának. Nem szép dolog, hogy csúnyákat mond neked, de az sem szép, hogy láb alatt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!