Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nővérem nagyon furcsa dolgot...

Nővérem nagyon furcsa dolgot mondott rám. És nem józanul viselkedett de nem is részegen. Affelől aggódom hogy vajon drogos-e?

Figyelt kérdés

Amit mondott, "te kis túrósf--szú kakaidomár". Namármost én nem tudom elképzelni hogy ilyen kifejezés valaki eszébe jusson. Ilyet csak drogos elme találhat ki annyira értelmetlen. Részegen, minthogy részegen láttam már nem egyszer, soha nem mondott még ilyen kreativ szitkokat.

Nem igazán úgy nézett ki mint aki részeg ámde viselkedése furcsa volt. És nem ez volt az egyetlen szokatlan amit mondott bár csak ezt jegyeztem meg belőle mivel annyira elképedtem hogy ilyet hogy lehet kitalálni.

Kicsit aggódom hogy drogozik e ugyanis kinézem belőle, szerintetek? Nővérem 18 éves.

2016. szept. 19. 20:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
A furcsa viselkedés alatt egész pontosan mit értesz?
2016. szept. 19. 20:39
 2/16 A kérdező kommentje:

Furcsa viselkedés alatt azt értem hogy például sértegetett amit nem szokott pláne ok nélkül. Valamint bele nézett a szemembe mindig hosszan amit szintén nem szokott se velem se senkivel. Így nem egy konkrét dologban volt furcsa hanem nem volt önmaga. És nem részeg volt ez 100.

Hát meg mi ez amit mondott már. Ilyet normális ember magátol nem talál ki mivel semmi értelme.

2016. szept. 19. 20:54
 3/16 anonim ***** válasza:
89%

Hagyjuk már. Csomó olyan arcot ismerek, aki józanon találja ki a legnagyobb baromságait. Én is közéjük tartozok.

Amúgy ha erős fénynél is tág a puppillája, akkor van miért aggódni.

2016. szept. 19. 21:01
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
A kreativitás droghasználatra utal?
2016. szept. 19. 21:33
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Utalhat rá.
2016. szept. 19. 22:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
És rögtön azt jelenti? Naponta vannak itt szánalmas kérdések, mindenki vicces akar lenni, és azt akarják, hogy mások írják meg a vicceiket. Rögtön drogra gondol, nem arra, hogy olvasta a neten, és sajátjaként adja elő.
2016. szept. 19. 22:11
 7/16 anonim ***** válasza:
72%

"Furcsa viselkedés alatt azt értem hogy például sértegetett"

😂😂😂

Hallod, szerintem bármit szed kérjél belőle te is, rád férne 😂

2016. szept. 20. 07:59
 8/16 anonim ***** válasza:
87%

"Ilyet csak drogos elme találhat ki"

Gondolom ezt saját tapasztalatból írod.

2016. szept. 20. 09:18
 9/16 anonim ***** válasza:
77%
Nyeszlett kéksajt-lény. Tessék, józanul írtam akár hiszed akár nem.
2016. szept. 20. 10:27
 10/16 anonim ***** válasza:
74%

lelkem puskaporos hordó, s macskák bélelik.

egy mellékutcában tucatszín pettyes kutyák székelnek mezítelen testemre.

Tessék. Józan vagyok. Szabadidőmben néha szándékosan sz*r verseket írok, mert elegem van az önjelölt művészekből és műértőkből, akik azt sem tudják kitől idéznek a fészbukon. :D

2016. szept. 20. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!