Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nővérem nagyon furcsa dolgot...

Nővérem nagyon furcsa dolgot mondott rám. És nem józanul viselkedett de nem is részegen. Affelől aggódom hogy vajon drogos-e?

Figyelt kérdés

Amit mondott, "te kis túrósf--szú kakaidomár". Namármost én nem tudom elképzelni hogy ilyen kifejezés valaki eszébe jusson. Ilyet csak drogos elme találhat ki annyira értelmetlen. Részegen, minthogy részegen láttam már nem egyszer, soha nem mondott még ilyen kreativ szitkokat.

Nem igazán úgy nézett ki mint aki részeg ámde viselkedése furcsa volt. És nem ez volt az egyetlen szokatlan amit mondott bár csak ezt jegyeztem meg belőle mivel annyira elképedtem hogy ilyet hogy lehet kitalálni.

Kicsit aggódom hogy drogozik e ugyanis kinézem belőle, szerintetek? Nővérem 18 éves.

2016. szept. 19. 20:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván te ismered a tesódat, ha önmagához képest szokatlan volt, akkor lehet, hogy valami nem stimmel. Más tünetet nem vettél észre? Nem volt a bőre szürkés?
2016. szept. 20. 11:17
 12/16 A kérdező kommentje:
Normális színű volt a bőre és amúgy szerintem a pupillája is normális volt de majd figyelni fogom ha mégegyszer elő fordul. Ja és egyszerűen megkérdezem mert amúgy nem vagyunk rosszban, bár biztos hogy nem fogja bevallani az fix. De legalább megtudja hogy sejtem, rajta tartom a szemem és vissza fogja magát. Mert ha apánk megtudja az tragédia lesz nővérem számára azt garantálhatom.
2016. szept. 20. 14:04
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem csak rájött, hogy a másik ly*kra játszol :D
2016. szept. 20. 15:20
 14/16 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem meg szexet akar.
2016. szept. 20. 15:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
drogoktól elég ritkán lesz bunkó az ember, ez inkább alkohol. lehet, hogy most többet ivott, mint szokott, vagy rosszkedve volt.
2016. szept. 23. 01:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Se a túrósfaszút, se a kakaidomárt nem ő találta ki. Ezek már jó pár évtizedes jelzők. Lehet pont aznap hallotta és rögtön rád alkalmazta.
2016. okt. 14. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!