15 éves fiúnak 35 éves testvére van. Ez Magyarországon ma mennyire számít furcsának?
Az öcsém és a nővérem között 11 év van.
A furcsának abban az értelmében, hogy ritka a 20 év korkülönbség, úgy furcsa, de olyan értelemben, hogy ettől emberek tátott szájjal néznének, úgy nem furcsa.
furcsanak nem csak magyarorszagon szamit szerintem, mert minden mas orszagban is az a megszokott, hogy nincs ilyen nagy korkulonbseg a testverek kozott. akkor nem furcsa, ha pl a testverek feltestverek es apuka / anyuka elozo hazassagabol szuletett az idosebbik gyerek, vagy ha pl koran, fiatalon vallaltak az elso gyereket a szulok es utana lett egy " nem tervezett" gyerek is, akit megis vallaltak.
szerintem ebben semmi rossz nincs, nem kell minden csaladnak a szabvany testver- korkulonbseggel szamolnia.
Nekem csak akkor lenne furcsa ha édestestvérek, de akkor is lehet rá magyarázat, mindenkinek magánügye mikor vállal gyereket.
Amúgy szerintem féltestvérként nagyon gyakori, sok a válás és van aki az új párjával is vállal később gyereket.
Illetve olyat is olvastam sokat,h egyke gyermek 20 éves kor körül elhunyt és a szülők 40 éves koruk körül bevállaltak még egyet annak ellenére, hogy eredetileg csak egyet akartak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!