Mit kezdjek a testvéremmel ebben a helyzetben?
Mi az hogy mit kezdjél vele. Részemről a havi 1-2 találka pont elég ha nem laktok közel egymáshoz, és mindkettőtöknek meg van a saját élete. Ha te ezt nem így gondolod meg mondom mit tegyél.
Mondd meg neki kerek perec hogy van e valami problémája hogy nem akar veled találkozni vagy mindig lelép. Ez a legtisztább út. Szemtől szembe. Legyen hozzá merszed.
Nyűg vagy e már számára, vagy megváltozott és nem illik össze a személyiségetek, esetleg a pasija nem engedi.
Akármi lehet.
Vele beszélj, ne tőlünk várd a megváltást. :D Mindenki ezt fogja csak tudni mondani.
Beszélj vele! Ha ez magadtól nem jutott eszedbe ott gondok vannak.
"Így hogy egy városban laktok felesleges túlszervezni a dolgokat? Van párod? Ha délelőtt vásároltok, délben ebédeltek, akkor ki főz és tálal nővéred párjának ebédet?"
Gondolom, van két keze a párjának, amivel el tud készíteni valami egyszerű ételt, sőt, ki is tudja rakni magának tányérra. Lehet, hogy még az evőeszközöket is megtalálja hozzá.😂
Kérdező, jó eséllyel az a gond, hogy a párjának nem vagy szimpatikus, tesód meg konfliktuskerülő, nem akar balhét abból, hogy fél napot veled töltene. Ha ő fontos számodra, akkor próbáld meg a párjával rendezni a kapcsolatodat.
Nekem nem az jön le abból hogy mindennap rámír hogy nem kíváncsi rám... Mindkettőnknek van párja, nem értem ez miben számít. A nővérem párjának nem csak velem van baja, hanem az egész családunkkal, bár azt nem tudja megmondani hogy mi, sosem jön el 1 karácsonyra vagy esküvőre... Mindegy ez az ő dolguk, én ebbe sosem szóltam bele, sőt szoktam érdeklődni hogy mi van a párjával, tudom hogy beteges(refluxa van) és szoktam a tesómnak mondani miket próbáljanak hogy jobban érezze magát...
Találkoztunk egyébként tegnap, kiderült hogy nem is volt otthon a párja, ezért meg kellett várnia amíg hazajön(?). Beszéltem neki róla hogy miért jön közbe mindig erre azt mondta hogy ő nem tud szervezkedni ezért mindent elfelejt és rászervez...
Nyilván a barátaim nem a testvérem, ha velük szeretnék menni akkor velük mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!