Ezért tennétek feljelentést?
A nővérem 26 éves, 5 éve van férjnél, a sógorom egy újgazdag öntelt alak, én sosem kedveltem.
Van 2 közös gyerekük is.
Jóba vagyok a nővéremmel, így sok mindent tudok a kapcsolatukról, így azt is tudtam,hogy közel 1 éve van egy szeretője.
Erre nincs mentség, de hozzátartozik a történethez,hogy a sógorom az utóbbi időben elhanyagolta a nővérem, mindig dolgozott, sosem ért rá stb..(és nem lepne meg ha ő is csalta volna a nővérem, de ezt nem tudni, így kár feszegetni)
Egy szó mint száz, a nővérem szeretőjét is ismerem, ahhoz képest rendes fickó, jobban kedvelem mint a sógorom.
Viszont a sógorom valahonnét megtudtam,hogy a nővéremnek szeretője van.
Ezt úgy adta a tudtára,hogy amikor hazament a nővérem, épphogy becsukta maga mögött az ajtót, a sógorom pedig egy olyan bal egyenessel köszöntötte,hogy a nővérem szó szerint padlót fogott és eltört az orrcsontja,lehet,hogy műteni is kell.
Az ügyeletről mentőt hívtak hozzá.
A sógorom nem mondott semmit, úgyhogy nagyon biztos volt a dolgában, amikor egyből ütött.Aztán persze ordítva kifejtette a problémáját.
Nem mintha sokat számítana, de a nővérem 55 kiló, míg a sógorom 120 kg izom, és egész életében a különböző küzdősportoknak élt.
A nővérem nem akar feljelentést tenni, viszont a sógorom már tudja,hogy ki a szerető is, és nagy erőkkel a nyomában van.
Olyan mint egy felbőszített anyakoca, ma áthozta a nővérem cuccainak egy részét, velem is ordibált, fújtatott, tényleg olyan mint egy állat ami letépte a láncát.
Igaza van, de azt gondolom,hogy ez nem megoldás.Teljesen jogos,hogy kidobta a nővérem, de az,hogy gyakorlatilag leütötte, és most a szerető után kutat már kicsit sok...
Nagyon csúnya lett a nővérem arca, nem egy kis zúzódás van rajta, én nem vagyok orvos, de azon sem csodálkoznék ha örökre nyoma maradna.
A nővérem annyit mondott,hogy megérdemelte, és a gyerek miatt sem jelenti fel a férjét.
Viszont szerintem ennek még lehet folytatása, ha most nem tesz semmit.
Szerintem is a kérdező az érintett feleség.
Nem túl reális, hogy a felbőszült férj a felesége húgának részletezze, mit fog csinálni a szeretővel, ha elkapja. Sokkal logikusabb, hogy a feleségének részletezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!