Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ezért tennétek feljelentést?

Ezért tennétek feljelentést?

Figyelt kérdés

A nővérem 26 éves, 5 éve van férjnél, a sógorom egy újgazdag öntelt alak, én sosem kedveltem.

Van 2 közös gyerekük is.

Jóba vagyok a nővéremmel, így sok mindent tudok a kapcsolatukról, így azt is tudtam,hogy közel 1 éve van egy szeretője.

Erre nincs mentség, de hozzátartozik a történethez,hogy a sógorom az utóbbi időben elhanyagolta a nővérem, mindig dolgozott, sosem ért rá stb..(és nem lepne meg ha ő is csalta volna a nővérem, de ezt nem tudni, így kár feszegetni)

Egy szó mint száz, a nővérem szeretőjét is ismerem, ahhoz képest rendes fickó, jobban kedvelem mint a sógorom.

Viszont a sógorom valahonnét megtudtam,hogy a nővéremnek szeretője van.

Ezt úgy adta a tudtára,hogy amikor hazament a nővérem, épphogy becsukta maga mögött az ajtót, a sógorom pedig egy olyan bal egyenessel köszöntötte,hogy a nővérem szó szerint padlót fogott és eltört az orrcsontja,lehet,hogy műteni is kell.

Az ügyeletről mentőt hívtak hozzá.

A sógorom nem mondott semmit, úgyhogy nagyon biztos volt a dolgában, amikor egyből ütött.Aztán persze ordítva kifejtette a problémáját.

Nem mintha sokat számítana, de a nővérem 55 kiló, míg a sógorom 120 kg izom, és egész életében a különböző küzdősportoknak élt.

A nővérem nem akar feljelentést tenni, viszont a sógorom már tudja,hogy ki a szerető is, és nagy erőkkel a nyomában van.

Olyan mint egy felbőszített anyakoca, ma áthozta a nővérem cuccainak egy részét, velem is ordibált, fújtatott, tényleg olyan mint egy állat ami letépte a láncát.

Igaza van, de azt gondolom,hogy ez nem megoldás.Teljesen jogos,hogy kidobta a nővérem, de az,hogy gyakorlatilag leütötte, és most a szerető után kutat már kicsit sok...

Nagyon csúnya lett a nővérem arca, nem egy kis zúzódás van rajta, én nem vagyok orvos, de azon sem csodálkoznék ha örökre nyoma maradna.

A nővérem annyit mondott,hogy megérdemelte, és a gyerek miatt sem jelenti fel a férjét.

Viszont szerintem ennek még lehet folytatása, ha most nem tesz semmit.

2017. nov. 18. 18:53
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
49%
Ha szeretek valakit, nem rakom szét másnak a lábam...vagy ez csak nekem egyértelmű? Jó azt elhiszem hogy kényelmes hogy eltartott, de akkor meg legyen benned gerinc, vettél volna egy vibrátort vagy valami...meg is érdemled ha az utcára hajít és elveszi a gyerekeid.
2017. nov. 19. 15:06
 52/59 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező,miért a nővéred nem szexelt a férjével?Ha nincs köztük semmi szexuális kapcsolat,akkor nem k...va.Az írásainkból az derül ki hogy k..vák vagyunk??Nem mondod..,nem láttam itt olyan írást hogy eltart a pasim én pedig cserébe ke..félek vele.Azt se írta senki hogy tömérdek fa.rkat fogott.Szóvál te már csak zagyválsz.Szerintem is te vagy a ribizli nem a nővéred.
2017. nov. 19. 15:08
 53/59 anonim ***** válasza:
60%
Ééés megint a biztonságnyújtásra célozgatsz.Igen,értjük hogy kell a pénz és azért nem válik el.
2017. nov. 19. 15:11
 54/59 anonim ***** válasza:
78%
Maradjunk annyiban, hogy ha a kocsisoron árulja magát pénzért, akkor sem áll jogában a férjének leütni. Az pedig, hogy nehéz meghozni a döntést a válásról, biztos igaz, de 1 év félreb..szást semmiképp sem indokol.:-) Függetlenül attól, hogy férfi vagy nő teszi-e, és ki kit tart el.
2017. nov. 19. 15:12
 55/59 anonim ***** válasza:
56%
"Én is a férjemmel vesztettem el, 9 éve vagyunk házasok." És ez kit érdekel?
2017. nov. 19. 17:53
 56/59 anonim ***** válasza:
55%
Utolsó, a kérdező mondta hogy minden nőnek több pasi volt az életében mint neki..erre reagáltam hogy nem, nem minden nőnek:-)de olvass mielőtt írogatsz, hasznodra válna.
2017. nov. 19. 18:24
 57/59 anonim ***** válasza:

Szerintem is a kérdező az érintett feleség.

Nem túl reális, hogy a felbőszült férj a felesége húgának részletezze, mit fog csinálni a szeretővel, ha elkapja. Sokkal logikusabb, hogy a feleségének részletezi.

2017. nov. 20. 12:46
 58/59 anonim ***** válasza:
45%
Ez király :D büdös csög a nővéred, elkerülhette volna a pofont, ha lett volna benne annyi becsület, hogy a szerető tartás előtt a férje elé áll és megmondja, hogy ez így nem megy tovább. Nem így tett, így járt.
2017. nov. 22. 07:06
 59/59 anonim ***** válasza:
Jópárszor leirtátok, hogy a férjnek nincs joga megütni a nőt. Ez igaz! A nőnek van joga ilyen borzasztó módon felrúgni az esküvői fogadalmat? Nem! Leírta a kérdező, hogy a fickó jó amúgy tök jó apa. Akkor mi a kérdés? Egy ilyen dolog kiderülése után csak egy marék ember tudna higgadt maradni és a többsèg reagálja le ilyen agresszíven a dolgot. Én azt mondom, hogy nem lett volna szabad megütni a nőt, de amit kapott, azt megérdemelte és a szerető is.
2018. szept. 23. 08:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!