Ezért tennétek feljelentést?
A nővérem 26 éves, 5 éve van férjnél, a sógorom egy újgazdag öntelt alak, én sosem kedveltem.
Van 2 közös gyerekük is.
Jóba vagyok a nővéremmel, így sok mindent tudok a kapcsolatukról, így azt is tudtam,hogy közel 1 éve van egy szeretője.
Erre nincs mentség, de hozzátartozik a történethez,hogy a sógorom az utóbbi időben elhanyagolta a nővérem, mindig dolgozott, sosem ért rá stb..(és nem lepne meg ha ő is csalta volna a nővérem, de ezt nem tudni, így kár feszegetni)
Egy szó mint száz, a nővérem szeretőjét is ismerem, ahhoz képest rendes fickó, jobban kedvelem mint a sógorom.
Viszont a sógorom valahonnét megtudtam,hogy a nővéremnek szeretője van.
Ezt úgy adta a tudtára,hogy amikor hazament a nővérem, épphogy becsukta maga mögött az ajtót, a sógorom pedig egy olyan bal egyenessel köszöntötte,hogy a nővérem szó szerint padlót fogott és eltört az orrcsontja,lehet,hogy műteni is kell.
Az ügyeletről mentőt hívtak hozzá.
A sógorom nem mondott semmit, úgyhogy nagyon biztos volt a dolgában, amikor egyből ütött.Aztán persze ordítva kifejtette a problémáját.
Nem mintha sokat számítana, de a nővérem 55 kiló, míg a sógorom 120 kg izom, és egész életében a különböző küzdősportoknak élt.
A nővérem nem akar feljelentést tenni, viszont a sógorom már tudja,hogy ki a szerető is, és nagy erőkkel a nyomában van.
Olyan mint egy felbőszített anyakoca, ma áthozta a nővérem cuccainak egy részét, velem is ordibált, fújtatott, tényleg olyan mint egy állat ami letépte a láncát.
Igaza van, de azt gondolom,hogy ez nem megoldás.Teljesen jogos,hogy kidobta a nővérem, de az,hogy gyakorlatilag leütötte, és most a szerető után kutat már kicsit sok...
Nagyon csúnya lett a nővérem arca, nem egy kis zúzódás van rajta, én nem vagyok orvos, de azon sem csodálkoznék ha örökre nyoma maradna.
A nővérem annyit mondott,hogy megérdemelte, és a gyerek miatt sem jelenti fel a férjét.
Viszont szerintem ennek még lehet folytatása, ha most nem tesz semmit.
21-es, ha a férfi eddig is ekkora agresszor lett volna, akkor a hölgynek ugye az lett volna a logikus lépése, hogy szépen elválik. Helyette ki tudja meddig félrekefélt miközben zsebelte szépen be az anyagi javakat.
Akkor az ő valódi énje milyen is?
"nagyon jó családapa, a gyerekit szereti, jól bánik velük, és az a "szomorú",hogy a nővéremmel, és úgy alapból a nőkkel a legnagyobb tisztelettel beszél/figyel rá, a nővéremnek mindent megadott anyagi téren is, kocsitól kezdve a végtelenségig... "
Kérdező, ezt te írtad. A tesód helyében meg sem csaltam volna, hiszen ilyen pasi nem terem minden bokorban. Az ilyet meg kell becsülni, hiszen példás családapa, szerető férj, illetve anyagilag is megad nekik mindent. Valszeg a szex is jó volt, ha 2 gyermeket összehoztak. A tettlegességre viszont nincs mentség, persze hogy feljelenteném. Bár olyan fokú szégyenérzetem lenne, hiszen most a gyermekek életét befolyásoltam a tettemmel, szétszakítottam egy családot.
28/F
Összegezve.
A nő is meg a férfi is ugyanúgy hibásak, a nő lelkileg bántotta a férfit, míg a férfi testileg a nőt, mind a kettő elítélendő dolog.
Nagyon kevés esetben ítélik az apának a gyereket, pláne, ilyen esetben.
Az, hogy mi lesz ebből, az rajtuk múlik, te annyiban tudsz segíteni a nővérednek, hogy lelkileg ott vagy mellette, és a szeretőjét úgy hagyod, majd elintézik egymás között, ha volt már rendőrségi ügye, akkor nem feltétlenül fog addig a szintig lesüllyedni, viszont, ha kiderül, hogy mentálisan nem ép, akkor kezelni fogják.
Egy dolog még eszembe jutott. A nővéred elmondta a férjének hogy elhanyagolva érzi magát? Lehet meg tudták volna beszélni a problémákat, mivel írtad, hogy figyelt az óhajaira. Csak a gyerekeket sajnálom, mivel ők az egyedüliek ebben a történetben, akik nem tehetnek semmiről.
28/F
Őszinte legyek? A férj helyében, ha a feleségemet nem is, de a szeretőt hasonló módon felpofoznám.
És valószínűleg elválnék.
A nővéred erkölcsi nulla.
Amúgy hmmmm öntelt, újgazdag pasi, te nagyon utálod, de a nővérednek ilyen kellett. Miért? Mert az ő értékrendje is ez, nemcsak a férjéé!
"Utolsó, aki szerint meg a megcsalás kisebb bűn mint az ütés, arról meg én nem mondok véleményt. A pasi nem verte volna meg a csajt ha az nem lép félre, miközben a férfi azért dolgozott hogy eltartsa.
"
Önbíráskodáshoz senkinek nincs joga.
Mi lenne, ha mindenki szétverné azt, aki megcsalja? Összevert emberek mászkálnának.
A férj egy primitív barom. Minimum, hogy fel kell jelenteni.
Illetve nem is kell, mert a kórház megteszi helyette.
Ha nyoma marad, akkor meg még pluszban is pereljen a nővéred.
Örüljön, ha nem kerül börtönbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!