Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ezért tennétek feljelentést?

Ezért tennétek feljelentést?

Figyelt kérdés

A nővérem 26 éves, 5 éve van férjnél, a sógorom egy újgazdag öntelt alak, én sosem kedveltem.

Van 2 közös gyerekük is.

Jóba vagyok a nővéremmel, így sok mindent tudok a kapcsolatukról, így azt is tudtam,hogy közel 1 éve van egy szeretője.

Erre nincs mentség, de hozzátartozik a történethez,hogy a sógorom az utóbbi időben elhanyagolta a nővérem, mindig dolgozott, sosem ért rá stb..(és nem lepne meg ha ő is csalta volna a nővérem, de ezt nem tudni, így kár feszegetni)

Egy szó mint száz, a nővérem szeretőjét is ismerem, ahhoz képest rendes fickó, jobban kedvelem mint a sógorom.

Viszont a sógorom valahonnét megtudtam,hogy a nővéremnek szeretője van.

Ezt úgy adta a tudtára,hogy amikor hazament a nővérem, épphogy becsukta maga mögött az ajtót, a sógorom pedig egy olyan bal egyenessel köszöntötte,hogy a nővérem szó szerint padlót fogott és eltört az orrcsontja,lehet,hogy műteni is kell.

Az ügyeletről mentőt hívtak hozzá.

A sógorom nem mondott semmit, úgyhogy nagyon biztos volt a dolgában, amikor egyből ütött.Aztán persze ordítva kifejtette a problémáját.

Nem mintha sokat számítana, de a nővérem 55 kiló, míg a sógorom 120 kg izom, és egész életében a különböző küzdősportoknak élt.

A nővérem nem akar feljelentést tenni, viszont a sógorom már tudja,hogy ki a szerető is, és nagy erőkkel a nyomában van.

Olyan mint egy felbőszített anyakoca, ma áthozta a nővérem cuccainak egy részét, velem is ordibált, fújtatott, tényleg olyan mint egy állat ami letépte a láncát.

Igaza van, de azt gondolom,hogy ez nem megoldás.Teljesen jogos,hogy kidobta a nővérem, de az,hogy gyakorlatilag leütötte, és most a szerető után kutat már kicsit sok...

Nagyon csúnya lett a nővérem arca, nem egy kis zúzódás van rajta, én nem vagyok orvos, de azon sem csodálkoznék ha örökre nyoma maradna.

A nővérem annyit mondott,hogy megérdemelte, és a gyerek miatt sem jelenti fel a férjét.

Viszont szerintem ennek még lehet folytatása, ha most nem tesz semmit.

2017. nov. 18. 18:53
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:

1 éve van szeretője, 5 éve házasok.

Ez pénzért kefélés?Nem lehet hibás valamiben a férj is?

A k**vázás meg erős, és nem helytálló, lehet rá minden mást mondani, de a k**va az kint áll a fóti úton.

A nővérem akkor is együtt volt a sógorommal amikor még nem ment ilyen jól a szekér, biztos vagyok benne,hogy nem a pénzéért szerette, és szült neki két gyereket.

Persze, mindenki magából indul ki, mondhatjuk így is...az a baj,hogy mindenki szeme előtt lebegnek a dollárjelek, a pénzért bármit, ez olyan mintha azt mondanák,hogy 100 millió forintért 1 évig minden nap össze kell feküdnöd G Vajnával...mindenki mondaná,hogy hogyne, bármit ennyi pénzért?Aztán már az első alkalomnál oda okádnátok, és feladnátok,hogy nem kell a pénz.

Csak addig könnyű beszélni amíg nem kell cselekedni.

Ha a nővérem nem szerette volna a sógoromat, akkor nem bírt volna ki mellette 1 évet sem, nemhogy több mint 6 évet amiből 5 házasság.

2017. nov. 19. 12:38
 42/59 anonim ***** válasza:
34%
Ne általánosítsunk azért... pl az én testvérem a férjével vesztette el a szüzességét, és 23 éve házasok. Én is a férjemmel vesztettem el, 9 éve vagyunk házasok. Tehát nem mindenki volt több pasival mint a ribizli nővéred.
2017. nov. 19. 12:50
 43/59 A kérdező kommentje:
Tehát ha valaki nem találja meg elsőre az igazit az egy prosti....érdekes.
2017. nov. 19. 13:45
 44/59 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező,ha a nővéred másik hapsival akar lenni,előbb váljon el.Eléggé azt sugalltad hogy a pénzért van vele.Ne minket okolj azért hogy rossz véleménnyel vagyunk.Az alapján formálunk véleményt amiket te írsz.köszöntem a figyelmet
2017. nov. 19. 13:50
 45/59 anonim ***** válasza:
25%
Kérdező a 7-es kommentedet olvasd már el újra.
2017. nov. 19. 13:55
 46/59 anonim ***** válasza:
66%
A nővéred nem attól k..va hogy nem találta meg elsőre az igazit,hanem az életformájától.
2017. nov. 19. 13:57
 47/59 A kérdező kommentje:

"ku**a (főnév)

1. Pénzért szexuális szolgáltatást nyújtó személy, főleg nő."

Senkinek sem nyújtott pénzért szexuális szolgáltatást.

Gyakorlatilag bármelyik másik szó helytálló lenne a viselkedésére, de pont ez nem.

Viszont ott kezdődik,hogy a kérdés nem az volt,hogy a nővérem megítélése, mert nem ismeritek, és nincs jogotok ilyen véleményt formálni róla, még a leírtak alapján sem.Bezzeg amikor én feltételeztem,hogy a válaszolók java több f***t fogott mint a nővérem, akkor már ment a felháborodás.Akkor én nem mondhatok véleményt másokról a válaszaik alapján?Mert bár tudom, ti sem kérdeztétek az ilyen jellegű véleményem, csakúgy ahogy én sem a tiéteket ezen a téren.

Ergo ha ti ku**áztok annak ellenére, hogy nem kapcsolódik a kérdéshez, akkor engedjétek meg,hogy én is viszonozzam, és ne háborodjatok fel rajta.Akkor én sem fogok.

2017. nov. 19. 14:45
 48/59 anonim ***** válasza:
53%

Jó hogy nem találta meg elsőre a boldogságot, de akkor minek ment férjez, és minek csalta meg a férjét?

Ha nem boldog el lehet ám válni, nem két gyereket szülni és eltartatni magunkat.

2017. nov. 19. 14:47
 49/59 anonim ***** válasza:
47%
Jó, de mi nem is csaltuk meg a férjünket, tehát nálunk nem helytálló a prosti kifejezés míg a nővérednél igen. De kezdem azt érezni hogy te vagy a kérdésben szereplő ribizli.
2017. nov. 19. 14:48
 50/59 A kérdező kommentje:

Mert feltételezem,hogy nem olyan könnyű elválni egy olyan embertől akit szeretsz/szerettél, akinek szültél két gyereket, és nem utolsó sorban aki biztonságot nyújt neked minden téren.

...ééés Sherlocknak gratulálunk, megfejtette hogy rólam szól a kérdés, micsoda észjárás!

Most tagadjam, vagy valljam be?

Egyébként ha valaki jóba van a testvérével, az természetes,hogy valamennyire elfogult, és gondolom érthető,hogy nem tetszik a folyamatos pocskondizása, ku**ázása, még akkor sem ha tudom,hogy nem ő az áldozat a kérdésben.

2017. nov. 19. 15:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!