Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ezért tennétek feljelentést?

Ezért tennétek feljelentést?

Figyelt kérdés

A nővérem 26 éves, 5 éve van férjnél, a sógorom egy újgazdag öntelt alak, én sosem kedveltem.

Van 2 közös gyerekük is.

Jóba vagyok a nővéremmel, így sok mindent tudok a kapcsolatukról, így azt is tudtam,hogy közel 1 éve van egy szeretője.

Erre nincs mentség, de hozzátartozik a történethez,hogy a sógorom az utóbbi időben elhanyagolta a nővérem, mindig dolgozott, sosem ért rá stb..(és nem lepne meg ha ő is csalta volna a nővérem, de ezt nem tudni, így kár feszegetni)

Egy szó mint száz, a nővérem szeretőjét is ismerem, ahhoz képest rendes fickó, jobban kedvelem mint a sógorom.

Viszont a sógorom valahonnét megtudtam,hogy a nővéremnek szeretője van.

Ezt úgy adta a tudtára,hogy amikor hazament a nővérem, épphogy becsukta maga mögött az ajtót, a sógorom pedig egy olyan bal egyenessel köszöntötte,hogy a nővérem szó szerint padlót fogott és eltört az orrcsontja,lehet,hogy műteni is kell.

Az ügyeletről mentőt hívtak hozzá.

A sógorom nem mondott semmit, úgyhogy nagyon biztos volt a dolgában, amikor egyből ütött.Aztán persze ordítva kifejtette a problémáját.

Nem mintha sokat számítana, de a nővérem 55 kiló, míg a sógorom 120 kg izom, és egész életében a különböző küzdősportoknak élt.

A nővérem nem akar feljelentést tenni, viszont a sógorom már tudja,hogy ki a szerető is, és nagy erőkkel a nyomában van.

Olyan mint egy felbőszített anyakoca, ma áthozta a nővérem cuccainak egy részét, velem is ordibált, fújtatott, tényleg olyan mint egy állat ami letépte a láncát.

Igaza van, de azt gondolom,hogy ez nem megoldás.Teljesen jogos,hogy kidobta a nővérem, de az,hogy gyakorlatilag leütötte, és most a szerető után kutat már kicsit sok...

Nagyon csúnya lett a nővérem arca, nem egy kis zúzódás van rajta, én nem vagyok orvos, de azon sem csodálkoznék ha örökre nyoma maradna.

A nővérem annyit mondott,hogy megérdemelte, és a gyerek miatt sem jelenti fel a férjét.

Viszont szerintem ennek még lehet folytatása, ha most nem tesz semmit.

2017. nov. 18. 18:53
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
80%

Biztosan feljelenteném. Eleve mekkora trauma lehet két feltehetően kicsi gyereknek látni a bántalmazott anyjukat- mert gondolom vagy látták, vagy látni fogják, nem lesznek hetekig külön. Ha nyoma marad az esetnek, akkor feltehetőleg legközelebb már nem mer ilyet tenni jövendőbeli exférj.

A nővéred meg növesszen gerincet!

2017. nov. 18. 19:56
 12/59 anonim ***** válasza:
56%

Én nőként is megértem a sógor dühét, esküszöm én se tennék másként...

"nagyon jó családapa, a gyerekit szereti, jól bánik velük, és az a "szomorú",hogy a nővéremmel, és úgy alapból a nőkkel a legnagyobb tisztelettel beszél/figyel rá, a nővéremnek mindent megadott anyagi téren is, kocsitól kezdve a végtelenségig... "

Pontosan ennyi kell egy normális házassághoz se több , se kevesebb. Egyedül az ágyban lehetnek gondok, de tudod mit? Én pl. megmondtam a férjemnek, hogy ha valami heves ellenállhatatlan vágy jön rá egy egyéjszakásra, váljon egészségére. Emberek vagyunk, ha újra vágyik, nosza senki nem fog belehalni. Ha viszont bárkivel állandó kapcsolatot létesít mellettem, akkor kiherélem. Mert az már nem a szexről szól. Ha valami nem tetszik neki a kapcsolatunkban, akkor el lehet válni.

A nővéred állandó szeretőt tartott, ezt nem lehet annyival megmagyarázni, hogy valami nem stimmelt a kapcsolatban. Mert ha már alapjaiban problémája van magával a másik emberrel, akkor be lehet fejezni szépen az élősködést és átcuccolni a szívszerelméhez.

Én a helyében örülnék neki, hogy csak ennyivel megúszta és te meg jobban tennéd, ha a nővéredbe próbálnál valami emberi értékrendet verni ahelyett, hogy még a szerető miatt aggódsz. Neki pont tudnia kellett, hogy mivel játszik.

2017. nov. 18. 19:57
 13/59 anonim ***** válasza:
87%

8 napon túl gyógyuló sérülést okozni - ha nem önvédelem, és ez nem az - garázdaság. A törvény nem bünteti a szeretőtartást, a garázdaságot viszont igen.

Ha nem tetszik valakinek, hogy megcsalja a házastársa, joga van elválni tőle, de így leütni nincs joga. És ez független attól, hogy ő tartotta el vagy sem.

Mielőtt bárki félreérti, nem helyeslem a félrekefélést. De ettől nem lesz joga senkinek sem leütni a feleségét/férjét.

2017. nov. 18. 19:57
 14/59 anonim ***** válasza:
29%

Persze hogy nincs joga, de ezt hívják indulatnak. Lehet épp előtte 5 perccel tudta meg és hirtelen így reagált elborult aggyal.

Na az, amit a hölgy csinált, az nem első indulatból történt...

2017. nov. 18. 19:59
 15/59 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen mindegy, hogy miért ütötte le, azzal a lendülettel mennie kellett volna orvoshoz látleletért, és elmondani, hogy a férje tette. Az rendben van, hogy kidobta, házassági problémákat nem félreb..szással oldunk meg, de veréssel sem.
2017. nov. 18. 20:01
 16/59 anonim ***** válasza:
56%

Sztem mindenki vigye el a balhét, amit csinált. A nővéredet megverték ill. kidobták otthonából, meg még vár rá egy nem túl szép válás, a sógorod meg szépen feleljen a testi sertésért. Ez így igazságos. Meg még azért is érdemes volna feljelenteni, mert válásnál lehet a gyerekeket el akarja majd venni. Bizony, neki van pénze, lehet sikerülne is. De, igy, h bizonyítható az agresszivitása, semmi esélye.

A nővérednek nem így kellett volna megoldani a házassági problémáit azért... de, most már mindegy, segíts neki, te vagy a testvére.

2017. nov. 18. 20:04
 17/59 anonim ***** válasza:
81%
16: Ja, mert egy ilyen agresszív pasitól csupa jót tanulhatnak :D
2017. nov. 18. 20:05
 18/59 anonim ***** válasza:
22%
Megérdemelte a nővéred, és ezt ő is pontosan tudja.
2017. nov. 18. 20:08
 19/59 anonim ***** válasza:
78%
16. Biztos jó hatással lesz a gyerekekre. :(
2017. nov. 18. 20:09
 20/59 anonim ***** válasza:
77%
Akik szerint az ütés jogos volt,azokról inkább nem mondok véleményt.Kérdező,sztem lehet nem tudsz pár dolgot az ő kapcsolatukról.Csak a semmiből egy angyalként viselkedő pasi nem üt.Ő eddig is ilyen volt,csak kordában tartotta az indulatait nővéreddel szemben,de az alá-fölé rendelt viszony nagyon is megvolt náluk,csak eddig ütések nélkül.Ez most előbújt.Ez a pasi valódi énje.Aki konfliktusokat így rendez le,az egy nagy nulla.Simán megtenném a feljelentést.
2017. nov. 18. 20:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!