Ezért tehetnek feljelentést? Lehetbelőle valami?
Figyelt kérdés
Facebookon kapott fenyegető üzenettből lehet valami? Az üzenet csak 1 alapos elpáholást ígér! A valóságba nem történt semmi se. Az illetőtt személyesen se láttam! A beszélgetés végén pedig bocsánatott is kértem! Ebböl lehet feljelentés? Foglalkoznak vele a rendőrségen? Ha foglalkoznak vele, meddig foglalkoznak vele? Lehet eből bármi is?2017. máj. 25. 21:01
1/5 anonim válasza:
Igen, foglalkoznak vele: megmutatják egymásnak a feljelentést, és nevetnek egy jót.
2/5 anonim válasza:
Mit írt pontosan mert nem mindegy.
3/5 A kérdező kommentje:
Anyit írtam ha tovább bánt valakit, alaposan elverem én is! Csak 1 kiadós verést ígértem! Dühős voltam, mert akinek ezt írtam ő 1 lányt ütőtt meg!
2017. máj. 25. 21:55
4/5 anonim válasza:
Nem hiszem hogy lessz belőle semmi,mert hogy maximum akkor ha nem privát volt a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!