Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek is jogos hogy...

Szerintetek is jogos hogy megsértődtem és eléggé rosszul esett a dolog? A hugom elkért tőlem egy plüsst amit nagyon szerettem és amikor nála voltam azt láttam hogy a r***dt kutyája szórakozik vele és teszi tönkre.28f

Figyelt kérdés
én nagyon szeretem a plüssöket, gyüjtöm őket és van amelyikkel alszom is mert nagyon aranyosak. nekem ez rosszúl esett mert habár nem aludtam vele, de nagyon szerettem és nagyon aranyos plüss vadmacs volt... :(
2017. nov. 6. 17:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%
Nem is azzal van gond hogy mit szeretnek, hanem ahogy kezelik a helyzetet. Mint két kölyök. Egy majdnem harmincas pasas lerohadtozik egy kutyát, egy felnőtt nő meg képtelen egy játékra vigyázni. Ere mit csinál a pasi? Idejön panaszkodni a gyakorira, ahelyett hogy az érintettel rendezné a dolgokat.
2017. nov. 6. 19:03
 12/12 anonim ***** válasza:
61%
Mindketten simán letagadhatnátok húsz évet. :)
2017. nov. 6. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!