Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti hogyan mondanátok el a...

Ti hogyan mondanátok el a gyerekeiteknek, hogy az édesapjuknak van egy "új" gyereke?

Figyelt kérdés

Barátnőmről van szó, nagyon tanácstalan.

A férjével volt egy húzós időszakuk, szakítottak, be is adták a válást, mid a kettejüknek lett új akpcsolata. mgis újra összejöttek, aztán kiderült, hogy a férje akkori párja terhes lett. most 1 éves a baba, eddig a féj látogatta, de már engedné az anyuka hogy elhozza.

Az ő gyerekeik kamaszok, 12 és 14 évesek.

Én azt javasoltam (már korábban is) hogy legyenek őszinték, mondják el mi a helyzet és vigyék haza a babát a láthatásra. De ő nagyon "fél" a gyerekei reakciójától. Ez a se veled-se nélküled helyzet is megviselte őket.

2017. okt. 21. 16:47
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
72%

#30, egyébként képzelheted, ahogy akarod - amíg a jog (szerencsére) mást mond:)

"A Btk. 210. § (1) értelmében „aki a hatósági határozat alapján nála elhelyezett kiskorú és a kiskorúval kapcsolattartásra jogosult személy közötti kapcsolat kialakítását vagy fenntartását a kapcsolattartás kikényszerítése érdekében alkalmazott bírság kiszabását követően is önhibájából akadályozza, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.” - ennyike:)

2017. okt. 27. 20:22
 32/33 anonim ***** válasza:
14%
Én nem azt mondtam, hogy nem láthatná. De ott, akkor és úgy, ahogy én mondom. ÉS szerintem egyikőtök sem könyörögne a volt férjének, hogy látogassa meg a gyerekeit. Engem meg pláne ne látogasson meg. Sőt...
2017. okt. 30. 13:29
 33/33 anonim ***** válasza:
" De ott, akkor és úgy, ahogy én mondom. " - pontosabban ahogy a bíróság megítéli... ezt akartad mondani, ugye?
2017. okt. 30. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!