Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogosan haragszik rám a...

Jogosan haragszik rám a testvérem?

Figyelt kérdés
Először is, már mind a ketten külön élünk, egy húgunk van aki még a szüleinkkel él. Én egyedül lakom a kutyámmal, a nővérem a férjével és a 3 éves gyerekével. Sokat vigyázok a gyerekére, pedig utálom a kisgyerekeket, ezt ő is tudja. Soha nem kérek érte semmit, viszont 1 hete úgy alakult a munkám hogy az út miatt egész napig távol kellett lennem, a kutyát nem hagyhattam egyedül mert nincs kertem. Megkértem a nővérem hogy vigyázzon már a kutyámra amíg távol vagyok, gondoltam hogy azt az egy napot csak kibírja. A válasz annyi volt hogy van elég baja a gyerekkel is, kérjek meg mást, ő nem vállalja, meg amúgy sem akarja hogy egy koszos kutya legyen a gyerek mellett. Köpni nyelni nem tudtam, mikor magamhoz tértem megköszöntem hogy segített és hozzá tettem hogy így fogok én is vigyázni ezek után a gyerekére. Erre nagyon berágott, elkezdett szidni hogy milyen szemét vagyok, hogy nem is veszem figyelembe hogy milyen nehéz neki meg hasonlók, utána lecsapta a telefont. Gondoltam majd megnyugszik, de azóta is haragszik és mindenféle hülyeséget mond mindenkinek hogy lusta vagyok vigyázni néha a gyerekére, ilyen apróságot igazán elvállalhatnák hisz egész nap semmi dolgom csak a munka(hát hogyne, minden álmom egy síró, visító, bűzlő kisgyerekre vigyázni pihenés és a kutyámmal való foglalkozás helyett). A szüleim is ellenem fordultak hogy milyen szemét vagyok, igazán segíthetnék, és hogy hogy képzeltem hogy majd a kutyámra vigyáz a gyerek mellett. Most komolyan ekkora dolgot kértem? Jogosan fordult ellenem mindenki?
2017. szept. 10. 20:18
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, te 55%-os! :D Akkor a te logikádból kiindulva az teljesen normális, hogy a kérdező mindig vigyázott és bajlódott a testvére gyerekével, gondolom takarított is utána rendszeresen, de amikor a kérdező egyetlen egyszer kér hasonló szívességet, akkor az rendben van, hogy visszautasítja és még megjegyzést is tesz a kutyára?

Nem érzed, hogy mennyire gáz, hogy a kérdező annak ellenére, hogy nem kedveli annyira a gyerkeket, elvállalta a testvére gyerekét többször is és nyilván lelkiismeretesen vigyázott rá mindig (hiszen ha nem így lett volna, kiderült volna és többet nem kérték volna), de fordítva hátat fordítanak neki?

2017. szept. 25. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!