Jogosan haragszik rám a testvérem?
#3 Ilyen esetben azt mondom, hogy ne hozd ide a kutyát, pl. átugrom megsétáltatni, hogy kibírja, amíg hazaér a kérdező. Ez max egy órás program.
Érdekes, hogy nem tud besegíteni a "koszos kutya" miatt, de ha a gyerek vendégségben van, akkor nem zavarja. Ez nekem baromi visszás.
Szerintem a kisgyerek már találkozott a kutyával.
Ebből a szempontból a nővéred egy gyökér, nem akarja az anyaszerepet játszani, állandóan vele lenni, ezért igyekszik minél jobban kijonni.
Mondd neki, hogy innentől kezdve fizet téged rendesen vagy keressen hivatásos babysittert 2000/oraert
Nem néztem a válaszokat, és nem is az itt a kérdés, hogy gyerek versus kutya, legalábbis a lényeg nekem a következőképp jött át: te adsz, adsz, adsz, aztán egyszer kérnél valamit, és el vagy küldve a fenébe, mert te hogy képzeled ezt.
Alapvetően azt mondanám, igazad lenne, viszont nagyon nem mindegy, hogy közlöd ezt a nővéreddel. Meg lehet ezt beszélni szépen is, de ezúttal nem jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!