Mit tegyek most?
Én Budapesten élek, a családom vidéken. Facebookon összevesztem a hugommal, aki a veszekedésünk végén azt mondta, hogy nincs senkije, akire számíthatna, fogalma sincs, mit kezdjen az életével, nincs így értelme élnie, és olyat is mondott, hogy nem véletlenül van annyi öngyilkos, hiszen sokan egyedül érzik magukat.
Azt tudni kell, hogy a szüleink elváltak, anyukánk éjjel-nappal dolgozik, én pedig már 3 éve Budapesten élek az egyetem miatt, így tényleg sokat van egyedül, és anyával is folyton veszekednek.
Nagyon aggódok érte, ki van kapcsolva a telefonja, Facebookon már egy órája nem volt fent, ha bármi baja lenne, én abba belehalnék és csak magamat tudnám okolni, hiszen előtte veszekedtünk. Szerintetek mit csináljak ilyen helyzetben? Most dolgoznom kéne, de egyszerűen nem bírok a munkára figyelni. Szóltam anyának, ő nem tud elmenni a munkahelyéről.
Ő 19 éves, én 22.
Nyugodtan lehet engem köpködni, de 19 évesen azért ne hisztizzen már be egy ember, mert kevés figyelmet kap. Szerezzen barátokat, üljön be pizzázni a kortársaival néha napján valahova.
Azért ennyi idősen ennyire függni az otthoniaktól elég gáz szerintem. Még akkor is, ha otthon lakik.
19 évesen pont úgy viselkedik, mint egy 15 éves meg nem értett tinédzser.
Igen, szerencsére előkerült, direkt kapcsolta ki a telefonját, "duzzogott", de szerencsére nem történt semmi komoly, viszont nagyon megijedtünk. Gondolom más is aggódna, ha ilyeneket írogatna a huga, még akkor is, ha csak hiszti az egész.
Amúgy sulizik, most nyáron dolgozik, vannak barátai (bár inkább csak haverok), de most mindent megbeszéltünk, bevallotta, hogy rám számít a legjobban, tény, hogy én is keveset foglalkozom vele, de megígértem neki, hogy ezentúl jobban odafigyelek rá, és nem fog minket ilyenekkel ijesztgetni. Próbálok mellette lenni és segíteni neki mindenben, hogy ne kelljen szakember segítségét kérnie.
Köszi mindenkinek, aki normálisan válaszolt. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!