Jogosan akadt ki a családom, hogy nem voltam hajlandó beülni a bátyám autójába (halálcsapda)?
A testvérem szeretett volna venni egy számítógépet használtan, de nem ért hozzá ezért elhívott, hogy nézzem át.
Úgy beszéltük, hogy tömegközlekedéssel megyünk, de végül kocsivsl oda állított hozzám, amibe nem voltam hajlandó beülni, ezért kiakadt és elküldött a francba. Majd a szüleim is felhívtak és el kezdtek okoskodni, hogy miért nem segítek a testvéremnek, miért vagyok ilyen gyáva...
Nem értették meg, hogy életveszélyes az a kocsi.
Egy 1989-es Toyota Corolla, de borzalmas az állapota, teljesen szét van rohadva, le van szakadva a kipufogó, rossz az alapjárat, rendetlenkedik a váltó, plusz biztonsági öv is csak a sofőr oldalán működik. (Ez a fő indok.)
Annak a fényében pedig nem akartam beleülni, hogy a bátyámnak márt volt balesete, a rossz műszaki állapotban lévő autók miatt, nem is egy. Legutóbb az egyiknek kitört a kereke.
Ezek ellenére nem vesz normális kocsit, csak 20-30 éves japán verdákat, amik sorra mennek tönkre, ennyi pénzből pedig kijött volna egy normális autó.
Persze én vagyok a rossz, hogy nem kockaztatom az életem ehy gagyi PC miatt.
#2 Lehetett volna, csak összevesztünk és elviharzott. Most pedig én vagyok a rossz.
Nyílván kicsi az esély arra, hogy bármi bajunk lett volna, de jobb vigyázni. Amúgy is agresszív sofőr a testvétem, plusz a rossz állapotban lévő kocsi nálam egyenlő a bocsi nemmel.
Viszont jó látni, hogy más sem ült volna be, nem csak én vagyok ilyen "gyáva".
én sem ülnék be
jól tetted, a családod is idióta ha nem melléd állnaj
"A testvérem szeretett volna venni egy számítógépet használtan, de nem ért hozzá "
Nagyon úgy tűnik, hogy az autókhoz sem ért!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!