Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Utcára kerülök? Mit tegyek (21)?

Utcára kerülök? Mit tegyek (21)?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 21 éves nő vagyok.

Apam külföldön van. Öcsem (20) bátyám (23) otthon elnek anyaval

A csalad sose volt jo. Egy rossz gyari közösséghez lehet hasonlitani... ahol van egy munkás akit mindenkki kiközösìt ő a fő pleyka téma és arra megy a játék h kiturjak...

Itt ugyanez van. A tesoim vettek fel a kolega szerepet. Anyam a főnök. Övé a lakas. Da a ket kolega azaz teso benyal neki . Így kedvenceké válnak. A kiközösìtett kapott meg esejt h maradjon. De sanszos h kirugja a főnök.

2017. júl. 20. 00:37
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm az együtt érzèst. Őszintén ha ti lennétek ebben a helyzetben akkor is ilyen nagy lenne a szátok??? Kétlem

Igen hideg van éjjel... nem nincs netem telom van es van a városbam wifi itt ott. Hogyan lenne pénzem albérletre ha negyedik napja kezdtem? Honnan szüljek pénzt?

Legalább 100 ezret kell félretenni h elmehessek albérletbe

2017. júl. 20. 14:51
 22/26 anonim ***** válasza:
65%

Próbáld meg felvenni az álarcot,ameddig nem tudsz elmenni.

Valószínűleg anyukád azért szereti jobban a másik két gyereket,mert ők benyaltak neki.

Tedd te is azt!Játszd meg,hogy behódoltál neki!

Aztán ha lesz elég pénzed,akkor elmehetsz.

Sajnos vannak szülők,akik szeretnek uralkodni a gyerek felett akkor is,ha nagykorú már a gyerek.

Én tőletek jóval idősebb gyerekeket is ismerek,akiknek a mai napig megmondják a szülők,hogy mi merre hány méter.

Sajnos anyukád visszaél a hatalmával,és azzal,hogy ma nagyon nehéz önállósodni semmi támogatással,ezért megszokta,hogy ő az úr a házban,mint amikor még gyerekek voltatok.

Idővel a két másik tesód is megunja majd ezt,és egyedül fog maradni,ha nem változtat magán.

2017. júl. 20. 15:09
 23/26 anonim ***** válasza:
26%

21 eves vagy, megis mi a fenet csinaltal eddig? Eltel anyad nyakan? 4 nappal vagy 4 hettel, vagy 4 honappal ezelott nem jutott eszedbe, hogy neked szar otthon?

Mit csinalnek ha kizarna a hulye tesom a lakasbol? Hivnam a rendorseget! Ha nem lennel kamu, te is inkabb azt hivtad volna, ahelyett hogy unalmadban a gyakorira irogatsz kamu kerdeseket.

2017. júl. 20. 16:01
 24/26 A kérdező kommentje:
Nem kamu... köszönöm a normális válaszokat. Ma beszélek egy régi barátnőmmel hátha lehetek náluk 1-2 honapot.
2017. júl. 20. 17:54
 25/26 anonim ***** válasza:
Csináld amit irtak,munkás szállos melót keress
2017. júl. 20. 19:48
 26/26 anonim ***** válasza:
11%
életképtelen vagy b+++++++++++++++++++++++++++!
2017. júl. 20. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!