Utcára kerülök? Mit tegyek (21)?
Sziasztok. 21 éves nő vagyok.
Apam külföldön van. Öcsem (20) bátyám (23) otthon elnek anyaval
A csalad sose volt jo. Egy rossz gyari közösséghez lehet hasonlitani... ahol van egy munkás akit mindenkki kiközösìt ő a fő pleyka téma és arra megy a játék h kiturjak...
Itt ugyanez van. A tesoim vettek fel a kolega szerepet. Anyam a főnök. Övé a lakas. Da a ket kolega azaz teso benyal neki . Így kedvenceké válnak. A kiközösìtett kapott meg esejt h maradjon. De sanszos h kirugja a főnök.
Olyan zagyvaságot irsz hogy borzasztó. Se eleje se értelme. Fogalmazni nem tudsz.
"Anya bement. Lett munkám 4 napja.. nagyon tetszik..
Semmi pénzem am..".
Az ilyeneknek mi értelme van?
Szerintem az lehetetlen hogy senkivel sem tudsz jóba lenni. És anya bement. Nincs pénzem. De mégis van munkád. Ez érthetetlen. Miért beszélsz összevissza ?
Normálisabban is le lehetett volna írni.
"De sajna itt fázom hideg van"
Hol van neked hideg 30 fokban? Isteneeem de kamu vagy! Jelentem is a hulye kerdesed!
21 éves vagy, de HELYESEN írni nem tanultál meg!
Kamu
Amit én tennék.
Keresnék melót ami ad szállást..az ilyen helyeken 5 nap után föleg ha messziröl megy az ember adnak fizu előleget kajára bármire.
Irtad h van 4 napja munkád. Felmondanék,fognám a 4 napi béremet és elindulnék.az elég uti költségre üeg pár napra kajára.
Kedves utolso! Lakasrol beszelunk, nem csaladi hazrol!
Meg ha ki is tettek ezt a szerencsetlent ahogy irja az ajton kivulre, attol meg a lepcsohaz nem fog 25 fok ala hulni, tancsak nrm fagy meg!
Amugy meg kulon lakni nincs penz, de mobilnetre van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!