Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Utcára kerülök? Mit tegyek (21)?

Utcára kerülök? Mit tegyek (21)?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 21 éves nő vagyok.

Apam külföldön van. Öcsem (20) bátyám (23) otthon elnek anyaval

A csalad sose volt jo. Egy rossz gyari közösséghez lehet hasonlitani... ahol van egy munkás akit mindenkki kiközösìt ő a fő pleyka téma és arra megy a játék h kiturjak...

Itt ugyanez van. A tesoim vettek fel a kolega szerepet. Anyam a főnök. Övé a lakas. Da a ket kolega azaz teso benyal neki . Így kedvenceké válnak. A kiközösìtett kapott meg esejt h maradjon. De sanszos h kirugja a főnök.

2017. júl. 20. 00:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Es miert muszaj otthon laknod? Tanulsz meg?
2017. júl. 20. 00:41
 2/26 A kérdező kommentje:

A batyam többszőr bantott. A mai csúcs volt.. . Anyám és a többiek akarták h elmenjek de pár hete megbeszéltük h maradok..

Anya bement. Lett munkám 4 napja.. nagyon tetszik ...

Semmi pénzem am...

Anyam ma nem volt otthon elment balcsira egY Hetre. A batyammal s az őcsemmel maradtam (kolegákkal)

A bátyám bántott ma is. Megkértem h n piszkalja az ágyamat...stb s balhézni kezdett. Háritott.. aztán elfajult. A vegen nem csak megütött de erőszajosan parancsolt h menjek fürdeni ,szobaba,meg el. Ki akart lökni a nyakamnal fogva... amiko a nyakamat fogta megütöttem a s tökön rugtam... erre azt monda üssem csak had jelentsen fel. Erre ellenkeztem h nem fogon. Erre fogja a kezem s megűtötte saját magát a kezemmel.. aztan pakoltam es mentem rajt a kulcs a záron. Kitett .. parancsolt h menjek.hiaba anya lakása a bátyám magyaráz neki h én voltam a hülyr én ütőttemmwg... stb.. az öcaém a bátyámmal van

Anya hinni fog ennek. Sajna... tudom h hazugsag de nekik hisz... valószinü h csak a cuccamért mehetek haza. Hiaba nem csináltam rosszat. Anya bekik hisz. A bátyám hazudni fog.

2017. júl. 20. 00:51
 3/26 anonim ***** válasza:
82%

Ilyen formában nem tehetnek ki, mert oda vagy bejelentve és ott élsz életvitelszerűen.

Apáddal milyen a kapcsolatod? Nem tudnál kimenni hozzá?

2017. júl. 20. 00:59
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Elso vagyok.

Ilyen korulmenyek kozott nem is maradnek ott ha neked lennek, hiszen nem vagy biztonsagban. Minel hamarabb el kellene menned onnan, hiszen ott pokol az elet. Amig nincs penzed van-e valaki ahova atmenetileg mehetsz? Apukad? Nagymama, egyeb rokon? Esetleg baratok?

2017. júl. 20. 01:56
 5/26 A kérdező kommentje:

Az egész család romba dőlt.. se nagyszülö se rokon ... régi barátok jutottak eszembe (10 -15 évvel idösebbek , gyerekeik vannak amikor születtek s kicsik voltak suli mellett is sokat segitettekm) 8 -9 éve ismerem őket gyülekezetből de 1;2 ève ott hagytam a közösséget.. kèt csakadra gondoltam ahol még el kellhet a segitseg talán így műkődne. De nem tuti h belemennének. S azt se tudom h vannak..

Van még a közössègből 2 házaspár akikben biztam s szerettek. Roluk se tudok semmit.. próbálok tőlük kérni segitaeget...de ha nem jön összr? Ez nem vicc tényleg mert ez komollyá fajult.. pszichologusom is van ki szwret de kicsi az esely h befogadjon.. de jeleztem a bajt..

Ennyi lehetőseg van. Haza nem jo őtlet menni bármilyen jogom is van.

2017. júl. 20. 02:11
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan tehet ilyen különbséget egy szülő a gyerekei között?

Számomra ez érthetetlen.

Persze a gyerekek nem egyformák,de szerintem szörnyű,hogy egymás ellen nevelt titeket.

Egy családnak az összetartásról kellene szólnia,nem arról,hogy egymást ölik a testvérek,anyuka meg még állást is foglal ebben.

2017. júl. 20. 02:33
 7/26 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem vagy nem vagy 21 eves, vagy kamu a kerdes, kulonben mar regesreg megoldottad volna a problemat: vagy ugy, hogy apadhoz koltozol, vagy ugy, hogy Magyarorszagon maradsz, de elkoltozol anyadtol (es az eletben nem allsz vele szoba, sem vele, sem az tesokkal).
2017. júl. 20. 02:36
 8/26 A kérdező kommentje:

Utolso válaszolo. Köszönöm a választ... de tévedsz. Nem kamu a kérdéa. 21 vagyok. És hova költözzek??? Fentebb írtam mik vannak nem tuti h lesz hovamennem...

Éd irtam h a rokonokkal se jo a kapcsolatom ebbe sajna apa is beletartozik...

;((((

Hidd el, jobban örülnék ha ez csak egy kamu kérdés lenne részemről amit a pihe puha meleg ágyamban írtam.

De sajna itt fázom hideg van

Kajám nincs... semmi... és 2,5 ora mulva mehetek dolgozni!!! Jó lenne ha ez kamu lenne... :*((

2017. júl. 20. 02:58
 9/26 anonim ***** válasza:
72%

Keress egy szobat es mondd meg hogy akkor tudsz fizetni mikor megkapod az elso fizudat.

Te meg kezdj uj eletet, fiatal vagy, gyereked nincs igy meg megteheted. En 21 evesen ugyanebben a helyzetben voltam csak egy ket eves gyerekkel.

A csaladod meg felejtsd el, semmi jora ne szamits toluk.

2017. júl. 20. 03:08
 10/26 anonim ***** válasza:
80%
Hol fázol 30 fokba? 21 évesen írsz össze vissza. Kamu!
2017. júl. 20. 05:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!