Az én dolgom vigyázni a testvéreimre egész nyáron?
Alapvetően nem lenne ezzel gond, ha nem EGÉSZ nyárra szólna a dolog, és ha megkértek volna rá, utasítás helyett.
Már bocsánat, de ott is megoldják a szülők, ahol nincs nagyobb testvér, úgyhogy nem hiszem el, hogy lehetetlen lenne megoldani itt is.
Természetesen egy családban mindenkinek vannak feladatai, és semmi baj azzal, ha a nagyobb testvér vigyáz a kicsikre, de elég disznó dolog a teljes nyári szünetre befogni egy 17 évest, csak mert neki szünete van. Lehet, hogy ő is elmenne dolgozni, vagy csak élvezné, hogy most lehet spontán programokat szervezni bármikor. Erre való a szünet. Ha csak pár hétről lenne szó, semmi baj nem lenne, de ahogy látom, itt nem ez a felállás. Én a szüleimtől sem kérnék néhány hétnél több gyerekvigyázást, mert nekik is kell pihenni.
Már leírtak sokmindent, amikkel többnyire egyetértek én is.
Legfeljebb jövő nyártól hivatalos munkahelyed lesz, ahova bizony neked is be kell járnod és persze ami után neked is jár a jól megérdemelt pihenés...
Csak majd jusson eszedbe, ha gyerekeket akarsz vállalni, hogy magadnak csinálod őket, illetve a pároddal magatoknak...
Ismerem az érzést amúgy, de szerencsére én félig autista voltam (vagy vagyok), és nem fogtam fel, hogy a gyerekkorom erre ment el, míg a szüleimnek időn túl is be kellett menni a munkahelyre, 3 testvéremre vigyáztam. Nem csak nyáron, hanem bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!