Miért teszi ezt a nővérem?
Figyelt kérdés
Mindíg amikor elköszönünk vagy találkozunk valahól akkor a számon puszil meg. Ez mostanság jött rá eddig nem csinált ilyet. Mondjuk mindíg is fura volt nekem kicsit.
Mi ez?
2017. jún. 9. 20:30
1/10 anonim válasza:
Kommunikáció erre is a megoldás. Kérdezzél rá nála, hogy ezt miért teszi, és ha zavar akkor kérd is meg rá, hogy hagyja abba a szájonpuszilást.
2/10 A kérdező kommentje:
Most komolyan szerinted nem mondtam már el azt neki hogy ne csinálja!? Ugyan már ember!
2017. jún. 9. 20:34
3/10 anonim válasza:
Én mindig az arcomat forditom oda és nem a szám. Amúgy f v l vagy?
4/10 A kérdező kommentje:
Már igazából mindketten felnöttünk szóval ezért nem értem ezt most nála. A nővérem 23 éves én 20 vagyok "fiu"
2017. jún. 9. 20:38
5/10 A kérdező kommentje:
Én se a szám fordítom oda!! Uh!
2017. jún. 9. 20:39
6/10 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok: "Ember", akkor fordítsd el a fejed, hogy a puszi a szád helyett az arcodra érkezzen.
De amúgy, ha tényleg szóltál neki, és akkor se változtatott, miért nem vontad kérdőre?
7/10 anonim válasza:
Egyszerűen a csókolózást gyakorolja. Az én nővérem is ilyen volt, sőt csinált volna mást is ha hagyom.
8/10 anonim válasza:
Ne vedd sérdésnek , ezt nem csak neked mondom Kedves Kérdező,de annyj beteg ember van itt gyakorin hogy az már siralmas az egyik a nagybácsikájába szerelmes , a másik paksolja az anyja seggét.. Hàt én kiégtem!!
10/10 anonim válasza:
# 8: A való életben is látni meghökkentő dolgokat. Eddig a csúcs az volt amikor a társasházunkban volt egy 20-28 év körüli fickó az anyjával, akinek tőle lett gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!