A nővérem be akar menni a sulimba a 6 hónapos lányával?
Azt mondta beszélni akar a volt osztály főnökével, mert régen ugye ő is odajárt.
De mondta azt is, hogy viszi a 6 hónapos lányát.
Én meg nem akarom, hogy bejöjjön, mert tudom, hogy nem kellene, de picit szégyenlem, hogy ilyen a nővérem.
Ugyanis 18 évesen szült, nem akarom megbántani, de buta(szakközépbe járt, de sosem tanult sokat, épphogy átment). És ő nem erre érett, hogy gyereket neveljen, de az ő baja. Meg folyton dicsekedik, hogy neki van már gyereke. És a suliba is azér akarja bevinni a lányát, hogy dicsekedjen vele. Ismerem, tudom hogy ezért vinné be.
Mondtam neki, hogy ne vigye be,majd úgyis lesz a ballagásom, arra majd elhozhatja a picit.
De azt mondta, hogy mindenképp be akarja vinni.
Szerintetek?
14/l
Most őszintén! Neked ez miért fáj?
Miért ne ne mehetne be, miért ne vihetné be a gyereket, a volt osztályfőnökéhez megy, nem hozzád. Ha ők megbeszélték, neked nincs sok beleszólásod szerintem.
Ha zavar, akkor csak köszönj neki, és ne foglalkozz vele. Úgyis lesznek elegen, akik körbe ugrálják, mert jajdeédes a pici.
Ballagáson nemigen lesz alkalma hosszabban beszélgetni volt osztályfőnökével.
Nem értem, minek kell neked ebből problémát csinálnod.
Szerintem teljesen érthető, hogy meg akarja mutatni kisbabáját a volt ofőjének, ha annak idején jó volt a kapcsolatuk. És az is, hogy beszélgetni akar vele.
Talán pont azért lett olyan hamar gyereke, mert otthon nem volt kivel megbeszélnie, ami érinti, és az első férfi karjaiba beleszédült, aki meghallgatta őt, érdeklődött örömei-gondjai iránt (vagy legalábbis ezt mutatta).
Ha meg most is együtt vannak a férfival és közös jövőt terveznek, akkor meg pláne semmi szégyellnivaló nincs abban, hogy 18 évesen szült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!