A nővérem be akar menni a sulimba a 6 hónapos lányával?
Azt mondta beszélni akar a volt osztály főnökével, mert régen ugye ő is odajárt.
De mondta azt is, hogy viszi a 6 hónapos lányát.
Én meg nem akarom, hogy bejöjjön, mert tudom, hogy nem kellene, de picit szégyenlem, hogy ilyen a nővérem.
Ugyanis 18 évesen szült, nem akarom megbántani, de buta(szakközépbe járt, de sosem tanult sokat, épphogy átment). És ő nem erre érett, hogy gyereket neveljen, de az ő baja. Meg folyton dicsekedik, hogy neki van már gyereke. És a suliba is azér akarja bevinni a lányát, hogy dicsekedjen vele. Ismerem, tudom hogy ezért vinné be.
Mondtam neki, hogy ne vigye be,majd úgyis lesz a ballagásom, arra majd elhozhatja a picit.
De azt mondta, hogy mindenképp be akarja vinni.
Szerintetek?
14/l
Az ofőjével nem beszélték meg a találkozót. És szerintem önző, ha csak azért megy be, hogy hallgassa a szép szavakat, amiket az unokahugomról mondanak.
Én nem nézem le a nővéremet, mert szakközépbe járt, de ha ismernétek őt személyesen, akkor tudnátok, hogy nem érett még a gyerek nevelésre, mert buta. Nem szép dolog, hogy ezt mondom, de ez az igazság.
Előtte mindig is beszélgetett velem, most már érthető, hogy nem annyira, hiszen családja van. Mindig meghallgattam/meghallgatom. De most már nem is törődik velem annyira.
Én nekem csak azért fáj, hogy azért menne be, hogy hallgassa azt, ahogy dicsérik, pedig annyiszor mondták már, hogy milyen cuki, de ő neki nem elég. Azt akarja, hogy a tanárok is dicsérjék. Tudom, hogy nem az én dolgom,hogy mit csinál, de azért mégis csak.. Ráadásul a tanároknak kevés ideje van ilyesmire, hogy a picivel foglalkozzanak.
Miért mit vársz? Azt hogy 14 évesen tudjak mindent amit kell? Valóban, nem értek a gyerekneveléshez, de mivel ti nem tudjátok, hogy a nővérem, hogy neveli a gyermeket, addig ne ítélkezzetek. Jól neveli, de 18 évesen többre vihette volna..Persze ettől még nem nézem le, támogatom.
Vissza térve a kérdéshez, a suliba(legalábbis a miénkbe) alapból nem lehet idegeneknek belépni, a szülőknek is csak akkor, ha valami fontos megbeszélni való van, vagy fogadóóra, szülői.
Lehet nektek van igazatok ,hogy beviheti nyugodtan, de most komolyan azért, hogy dicsekedjen vele? Akkor még azt mondanám, ha nem így lenne hogy oké vigye csak.
Sz*rd le, nem tudsz vele mit csinálni. Saját magát égeti - extanárként mondom, hogy meg lesz a kollégák véleménye róla... egyetlen pozitívum: amelyik tanár erről tudomást szerez, ahhoz bátran odamehetsz tanulmányi vagy gyakorlati segítségért azzal a szöveggel, hogy "nem szeretnéd a nővéred példáját követni". MINDEN kolléga a lehető leglelkiismeretesebben fog neked segíteni.
Tanulj jól, légy szorgalmas a választott pályádon, és mutasd meg a világnak, hogy te más vagy mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!