Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan találhatnám meg a nővérem?

Hogyan találhatnám meg a nővérem?

Figyelt kérdés
Ő már 31 éves én 13 vagyok. Anya azt mondta nekem hogy a nővérem nem tudom pontosan hány évesen a tatájához költözött (ezt én se nagyon értem mert a nőérem akkor még kiskorú volt). Egyszer már volt velem ilyen hogy nagyon szerettem volna megtalálni és most újra. Akkor azért adtam fel mert nem találtam semmit ezért elkeseredtem. De most elhatároztam hogy nem adom fel. Aztán végül a nővérem is rosszul jár mert a tatája a nővérem unokatestvérére íratta mindenét. Nagyon szeretném megtalálni ha így most belegondolok milyen lenne vele találkozni. Anya szempontjából már tudom a dolgot de szeretném megkérdezni őt is hogy ő hogy látta ezt. Az apánk nem egy csak az anyánk. Anya szerint az ő apja elhagyta őket mikor a nővérem 6 éves volt.

2017. márc. 30. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Esetleg ha felkeresnél egy ilyen esetekre specializálódott ügynökséget?

De amúgy anyukád nem hajlandó megmondani a nevét?

2017. márc. 30. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

facebook vagy más közösségi oldal

ha ott nem találod, akkor ez:

[link]

2017. márc. 30. 23:37
 3/7 anonim válasza:
86%
Keresed a családod? Lilu megtalálja! RTL Klub
2017. márc. 31. 00:43
 4/7 A kérdező kommentje:

#1: De természetesen elmondta tudom a nevét csak most itt nem szeretném leírni.

#2:Természetesen facebook volt az első de sajnos nem találom.

#3:Nem szeretném nyilvánosan.

2017. márc. 31. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem, hagyd!! Te 13 vagy, 31. Amikor te 14 leszel, ő 41. Amikor 15, akkor ő 51. 19 éves korodra már közelebb lesz a 100-hoz. Nem érdemes foglalkozni vele, mert fájni fog elveszteni. :((
2017. ápr. 2. 15:22
 6/7 A kérdező kommentje:
#4: Ezt most gondolom viccnek szántad de mégsem akkor nem ártana kicsi elővenni a matekkönyvet.
2017. ápr. 4. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs olyan rokonod, aki tartja vele a kapcsolatot? Vagy régi osztálytársa, barátnője?
2017. júl. 3. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!