A nővérem meg anyám nagyon megbántott. Ti mit tennétek a helyemben?
A családba szokták ezzel szopatni a másikat, hogy hamis a hangod, meg pofákat vágnak. De ő a családod. Hagy rájuk.
Engem fiúként baszogattak mindig, hogy hagyd már abba, olyan bár hangod van, hogy bárcsak ne hallanám, meg ilyenek.
Attól még lehet jó hangod és higgy az énektanárodnak :)
1 alkalom meg nem a világvége, hogy kihagyj egy órát.
Nem ezen fog múlni a későbbi életed.
1-es igen tudom, de én komolyan vettem ők pedig láthatóan azt hitték viccelek vagy nem tudom....
2-es :)
3-mas sokat segített a hozzászólásod. A tárgyból most versenyen voltam, hogy 5-öst kapjak, járok ugye erre a különórára, hogy jobban értsem, meg a jegyemet is fölfelé kerekítse a tanár, illetve most kaptam belőle 2 négyest, ami sokat javít az átlagomon... Anya mégsem elégszik meg ezzel. :/ De a kompromisszümkötés jó ötlet, szerintem megprobálok beszélni vele. Annyit már belátott, hogy ez egy lehetőség ami most fontosabb annál az 1 óránál.
4-es ez borzalmas.... Engem is eléggé földhöz vágtak ezzel a jelenetükkel, ezért is ment el az ömbizalmam tőle, hogy kiálljak. Viszont a hozzászólásod hatására megkerestem a zenét amire éneklünk majd, halkra vettem és megpróbáltam párszor elénekelni. Nem tudom javult-e a helyzet.... De legalább megpróbálom, aztán ha kiderül, hogy nincs hozzá tehetségem hát ennyi.
Azt hiszem akkor mégis elmegyek...
Ha a TANÁR - ki szakember - azt mondta, hogy énekelhetsz, akkor nem vagy rossz, a növéred meg anyád pedig nem értenek hozzá, csak gonoszkodnak.
A helyedben csak azért is mennék, veszteni nem fogsz semmit, legfeljebb örülsz, ha jól sikerül a dololg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!