Van a nővérem aki 16 éves én 14 vagyok, de nagy segítség kellene valaki segít?
Anyudnak nincs szája? Esetleg nem tud kommunikálni a gyerekeivel?
Ha nincs pénze, akkor közölje a nagylányával, hogy nem a szüleinek tanul, hanem magáért, és ezért nem jár külön pénz. Tanuljon továbbra is, de ezentúl nincs 200 forint minden ötösért. Majd közölje vele, hogy mivel ő is otthon lakik, vegye ki a takarításban a részét ahogy mindenki más. Ha nem takarít, nem segít, akkor közölje, hogy
- Ok, lányom! Ha nem vagy hajlandó kivenni a részedet, akkor mától kezdve nem vagyok hajlandó megengedni, hogy a fiúd itt aludjon..
Ennyi.
Igaz de nem akarja a családból mindenki olyan nem mer senki se semmit mondani egyedül én merem kijelenteni a véleményem.
Igaz a h%*)$e pi##@ novereme az utolsó szó mindig... Istenem már.. áhh
Lássuk jól értem-e. Nővérednek és neked felajánlották, hogy minden ötösért kaptok 200ft-ot. Nővéred tanul tisztességesen így sok ötöst szerez, te meg nem. De te ettől függetlenül is kapsz heti 1500Ft zsebpénzt. Az annyi, mintha kapnál heti kb 7db ötöst. Én is jártam középiskolába, úgyhogy pontosan tudom, hogy nem kap az ember minden egyes héten 7-8db jegyet.
Szóval akkor ki is "húzza le" anyádat?
Gondolom anyádnak van szája, ha valami baja van, majd elintézi. Mégiscsak ő a felnőtt, nem?
De pl te is használhatod a nyílást a fejeden és megkérheted a csávót, hogy menjen ki bagózni, ne a wc-t foglalja be. Ebben mi a nehéz? Azt meg nem hiszem, hogy minden egyes nap filmet meg játékot töltesz le. Vagy ha mégis akkor nem csoda, hogy szarok a jegyeid.
Amúgy meg szard le a csávót és hadd menjen a torrent. Mondd meg neki, ha majd ő fizeti a netet, akkor lekapcsolod.
Amúgy én is sportot vagy más hobbit ajánlok, ott levezethetnéd a feszt.
Egyébként ha nekem anyám 200 pénzt adott volna egy ötösért, akkor tanultam volna, mint a kisangyal.
Én nem kaptam csak úgy pénzt, örültem, hogy kaját kapok : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!