Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van a nővérem aki 16 éves én...

Van a nővérem aki 16 éves én 14 vagyok, de nagy segítség kellene valaki segít?

Figyelt kérdés
Az van hogy a nővérem jó tanuló, én nem vagyok az. A nővérem minden egyes 5-ösért kap 200 Ftt anyától , anyának már nagyon elege van és nem tudja már fizetni neki, mert konkrétan a heti zseb pénz neki még nekem 1500 Ft, és anya már sok pénzt adott neki de már nagyon nincs kedve az egészhez mert lehúzza anyagilag és már unja de nem szól neki. Nálam is ez van de én nem szoktam jó jegyeket vinni haza. Inkább a 3. A nővérem sosem mosogat el sosem takarít sehol soha nem segít a hazimunkaba , és mindig én csinálom meg, de még a legkönnyebb feladatot se csinálja.. aztán ott van a barátja aki ha szabad napja van folyton itt alszik ami rohadtul idegesít mert minden reggel felkelnek ott ül a vcnel amikor cigit szív nyitva hagyja az ablakot, ha torrenten töltök le filmet játékot megkér hogy allitsam le mert rossz a net.. IDEGESITO NEM BIROM !AR AZ EGESZET nem tudtok segíteni mivel nyugtassam magam?

2017. máj. 6. 22:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
34%
Ne ijedjél meg tőle...Ha a wcn cigizik mond neki hogy ne tegye..Ha nem halgat rád akkor szólj anyudnak azt kiteszi mint macskát....a házból.. Legyél kemény sok sikett!!!
2017. máj. 7. 02:25
 12/19 anonim ***** válasza:
20%

Tanulj te is és akkor nem kell féltékenykedned... ennyi.

Irigy vagy a tesodra mertnö kap pénzt te meg nem, ez gáz.

Mellesleg anyádékon kivül ebbe senkinek nincs beleszolása... neked pláne nem.

2017. máj. 7. 04:44
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
én is azt mondom, hogy sportolj valamit, az levezeti a feszultseget. Sok sikert! :)
2017. máj. 7. 05:58
 14/19 anonim ***** válasza:
41%
Ekkora hulyeseget! Anyad kezdte el a jutalmazast minden egyes otosert. Most nem orul mert sok penz be kerul a lanya jo tanulasa. Leallitja a penzbeli jutalmazast, es kesz. A tobbi, hat… Itt az ideje, hogy anyad el kezdjen nevelni mindkettotoket. Tuti, hogy 14 evesen mar tobb esznek kellene, hogy legyen.
2017. máj. 7. 06:15
 15/19 A kérdező kommentje:
Az első tíz valaszig, annyit mondok, hogy erre a torrentesnél csak kétszer volt példa. Én csak annyira nem vagyok jó tanuló hogy 5-ost vigyék. A 3-,más négyes. De engem nem nagyon érdekel ha kapok pénzt mert én gyűjtögetek. Amit én hobbinak veszek az a bűvészet.
2017. máj. 7. 07:05
 16/19 A kérdező kommentje:
Ja nem a wcn cigizik, hanem hogy mindig akkor megy wc-re amikor nekem kell, de nem ott dohányzik hanem ablakban, de azt még folyamatban nyitva hagyja
2017. máj. 7. 07:07
 17/19 A kérdező kommentje:
Vicces de én jobban vagyok növelve mint ő
2017. máj. 7. 07:09
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha bármi probléma van, két ember megbeszéli. Ősi, de mai napig jól működő szokás.

A nővéred jól tanult, és megkapja ezért a jutalmát, akkor ez téged hol kéne, hohy zavarjon? Ebben csak a tanulás volt benne, a házimunka meg nem. Tényleg, te mennyi házimunkát csinálsz? Ha meg nem hozol jó jegyeket, ami mondjuk töriből, magyarból, bioszból, föciből nem nehéz, akkor magadra vess.

Nálunk mondjuk nincs ilyen 200 forintos jutalmazás.

Gondolom ő nem tudja, hogy mikor kell WC-ned, honnan is tudná? Becsukod utána az ablakot, az se teher. De ott van a legkézenkefvőbb megoldás: beszélsz vele.

Járj el sportolni is bűvészet mellett, mert úgy látszik az nem vezeti el az idegességed.

2017. máj. 7. 07:19
 19/19 anonim ***** válasza:
65%
Annyira ertelmetlen amit irsz, szerintem adj anyudnak heti 1500 HUF-ot, amiert otthon lehetsz😐
2017. máj. 7. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!