Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Melyik megoldás lenne a legjobb?

Melyik megoldás lenne a legjobb?

Figyelt kérdés
Van egy 11 éves öcsém, aki nemrég kapott egy macskatt és gyakorlatilag mást sem csinál vele, mint pl múltkor nekiállt bottal piszkálni. Vagy szobájában voltt, egyfolytában odébb lökdöste, mert hogy útban van. Egyszer nem láttam, hogy megsimogatta volna. Anyáék meg rászólnak, de nem hagyja abba ennek ellenére sem..
2017. jún. 6. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Keressetek egy normális otthont szerencsétlen cicának.
2017. jún. 6. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal elvenni tőle az állatot, nem érdemli meg, ilyen korban már tudnia kellene, hogy egy állat nem játék.
2017. jún. 6. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Add be egy menhelyre vagy ha tudod hogy valamelyik ismerődöt cicát keres add oda nekik. Ez így nem mehet tovább. Én pszichológushoz vinném, elég gyakori hogy a gyerekkori állat bántalmazók felnőtt korukban is agresszív életet élnek, de ez már a szüleid dolga. Te mentsd meg a macskát.
2017. jún. 6. 14:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Na de miert kapta? Kerte? Vagy anyadek maguknak hoztak a hazba?
2017. jún. 6. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ajándékozzátok el szerencsétlen állatot. A kis hülyegyereket pedig én ütögetném meg bottal. Utána tudná mit érez az állat. Nincs nektek apátok ? Ritka nagy papucs lehet, ha egy 11 éves kisfiú nem fogad szót neki.
2017. jún. 6. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!