Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi erre a legjobb megoldás?

Mi erre a legjobb megoldás?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok.

Drága jó édesanyám nem fogadja el a barátomat...sosem fogadta el ( másfél éve lakunk együtt párommal).

Anyám azt mondta állandóan azt látja rajtam hogy valami bajom van (De rá nem kérdez csak ha az előnyére válik.)

Most azt találta ki az egész család, hogy én költözzek haza...nem hagynak békén, ide jönnek a házhoz, a néném idejött tegnap is és összeakarta pakolni a cuccaim de mi nem engedtük be a lakásba.

A rendőrséget hívtam de ők azt mondták ez családi dolog ők nem avatkoznak ilyenbe bele....

Anyámból kinézem ha az utcán elkapna akkor betenne a kocsijába és hazarángatna, vagy pedig még jól fel is pofozna.

Azt mondják nekünk nem jó hogy együtt lakunk és májusig külön kéne mennünk (ha külön mennénk biztos hogy nem találkozhatnánk mert párom ezek után nem akar odamenni többet mert csúnya dolgokat mondtak rá)

Meg néném ilyet szól hogy mostantól mindennap felkell hívnom xD.

A legegyszerűbb megoldás akkor az ha úgy teszek mintha nem lennék itthon? Magamra zártam a lakást és a rácsot az ajtón, még a szomszéd sem tudja hogy itthon vagyok.

Nem akarok egyik családtagommal sem találkozni mert csak veszekedés lenne, de ők mégis 3 napja hívogatnak megállás nélkül. közbe mástól is várok hívást ezért nem tudom a telefonom kikapcsolni.

Ha eltűnök akkor egy idő után milyen lenne a viszony? Enyhülne a harag a részükről vajon?

Kis tesómmal is zsarolnak.Mindent megtesznek hogy hazamenjek csak mert szerintük nekem itt nem jó. Pedig minden párkapcsolatban vannak viták. Amiről nekik ezek szerint kár volt beszélni mert megbízhatatlanok.

Mi lesz vajon később ha most a páromat "választottam"? (Ide vagyok bejelentve hozzá lakcímre, mégis kényszeríteni akarnak hogy visszamenjek...)

Bocsi a hosszú szövegért...ti ezt hogy látjátok? Mert ők azt mondják én nem látom át a dolgaim, és azért maradok itt. :D

2016. nov. 23. 12:23
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
A megoldás az, ha jó messzire költöztök.
2016. nov. 23. 12:26
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt vagy, kênyszeríteni nem tudnak semmire. Ne engedd be őket.
2016. nov. 23. 12:28
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha újra zaklatbnak, akkor hívd ki a rendörséget, hogy "valakik" be akarnak jönni a lakásba - ne azt, hogy a rokonok!
2016. nov. 23. 12:29
 4/30 A kérdező kommentje:
Rendben van...nem normális amit csinálnak...anyám küldött tegnap egy üzenetet : Csak azt írj jól vagy, utána nem kell beszélnünk, te döntöttél így.
2016. nov. 23. 12:30
 5/30 A kérdező kommentje:

Ja meghogy ők hétfőn megbeszélték VELEm.....velem :D...hogy én hazamegyek. Közbe anyám csak azt mondta ha nem megyek hétfőn haza akkor idejön és kihívja a rendőrséget. Ha annyira "félt"...miért a nénémet küldi ide és ő miért nem jön ide? :D

És néném azt mondta menjek ki beszélni akar velem nem tudja senki hogy ő itt van erre kiderült hogy a nagyanyám tudja utána mondtam akkor mindenki tudja :DDDDD

2016. nov. 23. 12:32
 6/30 A kérdező kommentje:
Meghogy barátom azért nem jön ki mert nem kíváncsi rám és arra hogy mit beszélünk? Mondtam nem csak nem akar balhét...aztán azt mondja miért fél hogy kiabálok vele, vagy attól hogy nem tudja magát visszatartani...magyarul ő kinézi belőle hogy engem megütne vagy őt.....soha eszébe sem jutott ilyet tenni, mégcsak nem is kiabált velem soha amikor problémánk volt. De ők beleszólnak xD
2016. nov. 23. 12:34
 7/30 anonim ***** válasza:
11%
Ver a barátod, ugye?
2016. nov. 23. 12:36
 8/30 A kérdező kommentje:
Meghogy én azért nem mentem eddig mamáékhoz mert barátom korlátoz XDDDD meg ilyenekkel jött....közbe azért nem mert állandóan beleszóltak az életembe. Nemhogy megkérdezték hogy vagy vagy valami.
2016. nov. 23. 12:37
 9/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, kezet nem emelt egyszer se rám se senkire. De leírtam :)
2016. nov. 23. 12:37
 10/30 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszokat köszönöm...azokat fogom tenni.
2016. nov. 23. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!