Mit csináljak a hugommal? 13f
Minek az osztálykirándulásra egyáltalán mobiltelefon? Amikor én ilyen idős voltam még nem is volt a gyerekeknek mobilja, csak a felnőtteknek, és közülük sem mindegyiknek! Elmentünk 2-3 napra kirándulni, jól éreztük magunkat, aztán hazajöttünk. Eszünkbe sem jutott, hogy időközben haza kéne telefonálnunk.
31/N
Nem nézed ki egy számodra ismeretlen emberből,hogy képes elvégezni 4 év egyetemet,mi? Jó,akkor hajléktalan vagyok. Vagy közmunkás. Az ezelőtt ideíró tanár is biztosan a híd alól wifizik titokban.
A vélemények továbbra is 90/10%-ban arról szólnak,hogy mi a francnak egy gyereknek telefon a táborba,amikor arról szólna hogy kimegy a természetbe és élvezi esetleg,nem a telefonját zombulja még ott is,játszik a többiekkel,túrázik stb. Elcseszett egy felfogása van a mai gyerekeknek. Arról van szó,hogy az anyjuk telefonját akarják elvinni. Akkor hogy is hívnák fel? Biztos azért akarják amúgy is,véletlenül sem azért,hogy egész nap fészbukozzanak..
Az a baj, hogy nem a telefon-ellenes válaszolók kezdtek személyeskedni, hanem az a bizonyos nagyon jó családban felnőtt diplomás mérnök - aki szerint mindenki más fejlődésellenes ősember, ráadásul nemtörődöm-lesz*rom családból származik, aki minimum farkasok között nőtt fel, mert nem azt tartja legfontosabbnak, hogy legyen telefon a gyereknél... :)
Na _ez_ a személyeskedés, nem a leírt érvek. Én speciel az ő személyéről egy pillanatig sem alkottam véleményt, csak a saját tábori tapasztalataimat osztottam meg, ha már elmentünk ebbe az irányba.
Egyébként a pontosítás kedvéért - bár jeleztem korábban is -, nem tanár vagyok, hanem szociálpedagógus. Most már mondhatod, hogy nem vagyok kompetens, tessék. :P
Na most akkor én meg megkérdezném, hogy milyen jogon jön valaki ahhoz, hogy személyeskedni kezdjen egy olyan kérdésnél, ahol a legkevésbé sincs szükség erre? Milyen alapon osztályoz valaki embereket a fizetésük alapján (a fentebb érdeklõdõ válaszoló), talán egy szegényebb ember véleménye már nem számít, nem ugyanolyan értékû, mint a bankigazgatóé?
Üdv
egy csóró, diákmunkázó egyetemista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!